Hoppa till sidans innehåll

Det lackar mot Jul

08 DEC 2017 13:17
Seriespelet gör ett Megauppehåll på närmare 6 veckor. Under den tiden ska vi spela DM och diverse övriga tävlingar.
  • Skapad: 08 DEC 2017 13:17

För vår del känns ju detta ”vinterlov” bara bra.

Vi ligger i tätpositioner i bägge serierna.

Senaste matchen för A-laget var mot BK Enjoy hemma på Nöjes. Inga problem där inte stensäker seger med 15-4. Mackan bäst som vanligt… men ja o Robban var inte så långt efter. Se upp Mackinator…. snart kommer gamlingarna ikapp.

Och vi vet ju sen tidigare att på helgerna är banorna helt annorlunda än mot våra träningskvällar, och jag har banne mig ingen bra förklaring till detta. Ja väntar på att få det av någon.

Nu hade vi dessutom söndagsmatch, efter WBC.

Tycker lite synd om BK Enjoy. De reste till Karlstad på lördagen, men får sen inte börja första matchen förrän 12.00 på söndag. Varför?? Jag hade varit vansinnig i deras kläder. De har ju 60 mil hem i vintermörkret sen. Och varför blev det söndagsmatch?? Jag bara undrar!! De själva hade hellre spelat på lördagen. Ja me!!

Vårt farmarlag hade bortamatch mot KBK. Vi är ju i storslag med 6 P på de 3 senaste matcherna och hade revansch att utkräva, efter en snöplig förlust för ca 1 mån sen.

Visserligen avgjordes inte matchen förrän i sista serien…. Men ja hade en feeling inombords att, idag är det vår tur.

Och så blev det, vinst med 12-7. Några glädjeämnen från matchen…

Tja, Lucas Nilsson…. 764 med en serie på 134. När den Gössen får ordning på vänsternäven i hela matcher, är han gjuten i A-laget.

Go kids, det är ni som är framtiden. Vi över 50 ska egentligen inte va aktuella för ett A-lag.

Vårt 4-manna lag hade ett sent söndagsmöte mot KBK. Tyvärr blev det inga poäng till våra tappra kämpar.

Måste ändå säga att jag imponeras av vår äldre generation i Taifun. I denna match var 3 av 4 spelare över 600 poäng, det är inte fy skam!!

Ja tror vi tar fler poäng senare i serien.

Noterar att vi gjort vårt sämsta VM på 46 år. Ok tänker ja, då får väl vi amatörer lida för det i kommande julgrisen i Hagfors där det säkert dyker upp nån landslagsspelare med kroppen fylld av revanschlusta. Nåja, vi vanliga dödliga brukar nöja oss med att gå vidare till final nångång. Och jag ser att startfältet i året julgris  innehåller en mängd kvalificerade spelare, så det blir säkert svårt att nå den eftertraktade finalplatsen, i år me…

Såg att starttiderna till DM-finalen var klara.

Noterade att det startfältet heller inte var att leka med. Självklart hoppas jag på en Taifunit som vinnare, men det mest logiska är ju att det på segrarens bröst står antingen BK Jösse, eller BK Tegnér.

Såg FBK-Växjö idag. Trots dagens förlust tror ja vi kan ha ett finallag!! Känn på denna... Finalen i SHL går mellan FBK och DIF, då dyker många gamla minnen upp!!

 

Nenne

Forshaga 2017-12-07

Skribent: Krister Jansson
Epost: Adressen Gömd

     
   Sponsorer    Stöd BK Taifun

 

 Bingopalatset

Postadress:
BK Taifun - Bowling
Lars Dedorsson, Eriksdalsgatan 11
65462 Karlstad

Kontakt:
Tel: +46763945113
E-post: This is a mailto link

Se all info