Hoppa till sidans innehåll

Jubileumsdagen

07 NOV 2017 21:41
Ja jädrar vicken lördag de blev med efterföljande festligheter!! Rolig match på Nöjes, me mycke publik i ryggen. Jag tyckte nog att det lät som de flesta höll på gamlingarna… ja det gör mig ingenting, det är de värda!!
  • Skapad: 07 NOV 2017 21:41

Men hur gick matchen då?? De yngre vann till slut efter en ganska jämn och välspelad match med  13-7.  Det ska dock tilläggas  att de yngre gjorde en sen vändning i 2:a serien där de gamle länge ledde med 5-0. Den slutade till slut med 4-1 till lag 2017, hade lag 1979 hållt ut några rutor till där… kunde matchen slutat helt annorlunda.

Det roliga fortsatte senare på kvällen med gemensam middag, skapad av vår egen kock Ola, som så många gånger förr fick välförtjänta betyg, av den högre rangen.

Under kvällen hade vi sen diverse lotterier samt en del övriga prisutdelningar. Bl.a så korades MVP i respektive lag.

Lag 2017:s MVP blev Jonas PP. Detta får ju betecknas som en liten överraskning eftersom han startade matchen som 9:e man. Men detta visar ju också på att det inte alltid är den som får mest poäng som, är viktigast i LAGET!!

Lag 1979:s MVP blev Göran Bergendorff. Övriga kommentarer överflödiga!!

Hela dagen har vi dessutom haft glädjen att få ha BeA Nilsson närvarande. Under matchen skötte han kommentarerna med den äran!! Och ja kan ju också förtälja att det inte blev sämre under kvällen!! Där tror jag alla närvarande samtycker.

Vår egen Lars ”Dojan” Dedorsson fick ett hederspris av föreningen, och blev så rörd att han inte ens kunde hålla tal…

Under kvällen träffade jag åtskilliga personer som uttryckte en sån glädje över denna tillställning, ja det gick inte ta miste på mångas tacksamhet över denna jubileumskväll.

Nåväl, festligheterna fortsatte hela natten. Vi var ca 90 personer från början… o gissa vem som stängde butiken. Jo det var frun… Jag är ganska säker på hon va efter mig ur lokalen när vi gick mot 11-bussen från Karlstad C mot Forshaga, på söndag förmiddag!

Nenne
Forshaga 2017-11-07

Skribent: Krister Jansson
Epost: Adressen Gömd

     
   Sponsorer    Stöd BK Taifun

 

 Bingopalatset

Postadress:
BK Taifun - Bowling
Lars Dedorsson, Eriksdalsgatan 11
65462 Karlstad

Kontakt:
Tel: +46763945113
E-post: This is a mailto link

Se all info