Hoppa till sidans innehåll

Tycka Om

30 NOV 2017 13:36
Det får väl trots allt anses som ett godkänt resultat, med 2 P på säsongens svåraste bortaresa. Först en förlust på morgonen mot BK Trol, där vi vaknade för sent...
  • Skapad: 30 NOV 2017 13:36

Man kan inte släppa till 2-8 på bortaplan, det ger väldigt sällan poäng, även om vi var nära. Det blev till slut 9-11.

Match 2 några timmar senare mot Hammarby kändes, med några få undantag, som ett stort enda Kryp-Casino. Vi lyckades vinna de 2 1:a serierna med 3-2, men förlora den 3:e med 2-3, där vi ändå länge hade 4-1 läge.

I sista serien hängde vi inte alls med i början. Efter halva serien låg vi under på samtliga bord med mellan 20 och 40 poäng, då såg det riktigt mörkt ut. Men då började vi knapra tillbaka poäng efter poäng.

Och när krutröken lagt sig efter sista slaget så visade det sig av vi vunnit 2 av borden  med 2 P, samt totalen med 6 P. Segern var klar med 12-8.

Fantastiskt skönt… framför allt för undertecknad, som inte gjorde någon av sina bästa helger i bowlingkarriären. Tack Gänget!!

PP och Nina var de hetaste i denna match, fast på olika bord.

F-laget hade derbymatch igen, eller som i SHL,  back to back match mot Sun Club. Det blev inga problem denna gång heller. Fina 16-3, de sitter gott i kvotkassan.

Persa var dagens Gigant med fina 880.

Detta innebär att F-laget bara har 1 P upp till serieledning. Fin tvåa just nu.

Vårt 4-mannalag mötte ett ungdomslag från BK Sun Club. Efter halva matchen var det jämt, 5-5. Sen gjorde ungdomarna ett ryck som vi aldrig lyckades återhämta. Förlust med 9-11. 

Inför kommande helg har F-laget återigen derbymatch. Denna gång mot KBK. Det var ju inte så länge sen som vi mötte KBK, och inkasserade en snöplig förlust. Så nu vore det väl attan om vi inte ska ro hem 2 P. Jag tror vi vinner matchen klart!

I div 1 möter vi BK Enjoy. Lång resa för motståndarna, närmare 60 mil. Nu ska vi se till att resan mot Karlstad blir betydligt trevligare än hemresan.

Enjoy har 2 vinster på de inledande 10 omgångarna, så jag skulle mycke besviken om vi inte lyckas inbringa 2 nya poäng på vår väg mot framtiden.

Efter denna helg är höstsäsongen över. Sammanfattningsvis så är åtminstone jag nöjd med våra placeringar i serierna. I div 1 Norra leder vi serien och har ett betydligt gynnsammare program på våren, än den gångna hösten, så jag ser fram mot vårsäsongen.

I Div 3 är vi bara 1 P från serieledning, Detta räknar jag med att vi korrigerat inom kort!!

I december finns nåra traditionella tävlingar, Strike-Marten på Idris samt Julgrisen i Hagfors. Jag vet redan nu att många Taifuniter anmält sig te Julgrisen. Kanske dags för någon att fixa till en framskjuten placering i år!!

Sen har vi ju DM också. Vi kommer att skicka 6-7 man till finalen. Tror inte det är många i Värmland som konkurrerar med oss där. Vi får väl tro att någon kniper en medalj. 

Vi har ju Västmannatouren o Göbbtouren också, finns ju ingen hejd på tävlingar där det kan dyka upp Taifuniter. 

Tycka om var ju rubriken för dagen. Det är förmodligen någon som redan listat ut varför det blev just så. Skulle ju kunna vara för att jag tycker om BK Taifun… ja det gör jag, men det var något helt annat, och för det kan vi tacka helgens motståndare ENJOY!!

Lycka till!!

Nenne

Forshaga 2017-11-29

Skribent: Krister Jansson
Epost: Adressen Gömd

     
   Sponsorer    Stöd BK Taifun

 

 Bingopalatset

Postadress:
BK Taifun - Bowling
Lars Dedorsson, Eriksdalsgatan 11
65462 Karlstad

Kontakt:
Tel: +46763945113
E-post: This is a mailto link

Se all info