Hoppa till sidans innehåll

Årets första Derby avgjort

27 OKT 2017 22:47
Så här långt under höstsäsongen har vi tagit fler poäng än under fjolårets magra höstsäsong. Vi har dessutom gjort en hel del bra prestationer. Jag tror att vi kan vara långt fram i vår, med denna trupp.
  • Skapad: 27 OKT 2017 22:47

Bara alla får vara hela och friska och lyckliga!! För är det något vi månar om i BK Taifun, så är det att alla ska ha roligt, när man spelar… Finns inte spelglädjen kommer heller inte poängen..

Jag är medveten om att det var ett tag sen som jag prestera något, på Ordet, men det är som livet i övrigt… det går i vågor. Nu är jag kanske inte på en vågtopp… och förmodligen heller inte på botten av en dal…!

 

 

Nåväl..

Häromdagen var det dags för Säsongens 1:a Derby mot WBC. I mina innersta tankar hade jag drömt om en seger me 20-0, eller på sin höjd 19-1. Verkligheten är ju något helt annat.

Nu slutade matchen 10-10. Vi kunde kanske vunnit med en hyfsad avslutning… Men det hade varit ofint att ta bägge poängen när våra motståndare har en spelare i Världsklass.. som dessutom hittar formen och spelar så oerhört bra mot oss.

Isabell,  vicken Stjärna!!!

Lycka till i USA o sopa banorna med resten av Världen.

 

Inför det 2:a Derbyt mot WBC som inträffar nångång efter NyÅr, hoppas jag att Isabell vunnit VM och tappat formen… så BK Taifun har en chans att vinna Matchen.

 

Nenne

Forshaga 2017-10-27


Epost: Adressen Gömd

     
   Sponsorer    Stöd BK Taifun

 

 Bingopalatset

Postadress:
BK Taifun - Bowling
Lars Dedorsson, Eriksdalsgatan 11
65462 Karlstad

Kontakt:
Tel: +46763945113
E-post: This is a mailto link

Se all info