Hoppa till sidans innehåll

Nu går vi in i slutspurten

09 MAR 2018 21:11
Bara några få omgångar kvar. Och vem hade kunnat förutspå denna rysare i div 1 Norra. Vi har efter 2 snöpliga hemmaförluster blivit indragna i vårt bowlingsystems jämnaste serie
  • Skapad: 09 MAR 2018 21:11

Bara några få omgångar kvar. Och vem hade kunnat förutspå denna rysare i div 1 Norra. Vi har efter 2 snöpliga hemmaförluster blivit indragna i vårt bowlingsystems jämnaste serie. Ja nu har jag ju inte direkt gått igenom varenda tabell… men det skulle förvåna om det finns en serie som är jämnare än vår, i hela Sverige.          Har någon en jämnare så visa gärna!!

5 lag inom 2 poäng, ja här kan allt hända. Från att ha ledat serien i massor av omgångar, kan några mindre bra matcher plötsligt innebära kvalspel för existens i div 1. Såja nu ska vi inte måla Faan på väggen!! Nu går vi ut och gör det vi ska så kommer detta att ordna sig. Och det gör det ju alltid i våra hemtrakter.... ordner sig!!

Ja är säker på att vi hittar vårt fina hemmaspel, i morgondagens ”Seriefinal” mot  Glammarna från Örebro, som varit försvunnen en tid. Gör vi inte det riskerar vi att åka hiss i tabellen. O de vill ja inte va med om.

Hockeytokig som jag är får vi väl också gratta Örebroarna, men framför allt BIK Karlskoga till fortsatt spel i sina serier. Var en nervig onsdag när ja följde matchen mellan Västervik o BIK!! 

Imorgon spelas även seriefinal 2.

Vårt F-lag möter Merrimac i Filipstad. En seger där skulle smaka Mumma.

Som den breda församling vi är i nuläget i Taifun, så är det ett ytterst kompetent lag som glider in i Knäckebrödsstaden på lördag. Och jag ser chanserna till en vinst i denna match som mycket goda.

Vi möter ju samma lag nästa helg, fast då hemma på Nöjes. Dubbelseger och avancemang uppåt är mycket nära.

Har de hänt nåt annat viktigt den senaste tiden då??

Nja…. bara att Lucas Nilsson tagit upp den fina traditionen att se till att Bowlingfightern hamnar i Forshaga.

För det har den väl gjort åtminstone i 20 kanske 25 % de senaste 20 åren, inte dåligt.

O ett stort Hurra för Lucas som spelade strålande hela lördan och mycket rättvist till slut stod som segrare.

Dallen gick te final i Trollhättan Open o va mycke nära en framskjuten placering. Några mindre bra serier vid fel tillfälle gjorde att han sluta på plats 6-10. Före det hade han dominerat i sin spelgrupp.

Såja!  Lycka till nu allihop inför avslutningen på säsongen!!

 

Nenne

Forshaga  2018-03-09

Skribent: Krister Jansson
Epost: Adressen Gömd

     
   Sponsorer    Stöd BK Taifun

 

 Bingopalatset

Postadress:
BK Taifun - Bowling
Lars Dedorsson, Eriksdalsgatan 11
65462 Karlstad

Kontakt:
Tel: +46763945113
E-post: This is a mailto link

Se all info