Hoppa till sidans innehåll

Tack WBC Nu ser vi fram mot Göbbmatchen

04 NOV 2017 19:05
Inför helgen efter vår oavgjorda match mot WBC, så väntade BK Trol från Stockholm. Bk Trol från Stockholm hade 5 vinster av 5 möjliga inför mötena med Taifun och WBC. Själv hade ja ju haft mina aningar om BK Trol…
  • Skapad: 04 NOV 2017 19:05

5 raka vinster hemma…. mot lag som inte ligger i serietopp. Trodde nog att vi kunde ta dom…. Ja vet att bortamatcher aldrig är lätt, inte ens i Div 1!

Och vann de gjorde vi, vi var divisioner bättre än BK Trol, enligt min uppfattning. Även om matchen var jämn, 11-9, så tycker ja att vi dominerade tillställningen.

2 timmar senare måste vi tacka WBC för ännu en storartad prestation… Att vinna mot BK Trol efter underläge hemma med 0-5…. Tror inte ens BK Taifun skulle fixat det. Go Lillemo!!

Ser att både Trol och Hammarby har bortamatcher i nästa omgång, det börjar bli dags för upp te bevis nu!! Taifun har ju redan bevisat sin starka Borta-Kvalitet!!

Farmarlaget hade inte lika bra kvalitet som A-laget denna helg…. Tror denna kommentar räcker…

Såg matchen mot KBK…   Vi hade 2 man över 700… borde väl varit nån mer.. I

Innan match kunde ja satt en halv månadslön på att vi Skulle vunnit denna match, men icke…   Måste säga att det saknas massor av poäng på massor av händer i F-laget. För mig är det obegripligt att vi inte tar 2 P.

Jaja, nu kastar ja sten i Glashus efter min enda serie mot Trol, men de tar ja!! Ja kommer åter i viktigare matcher, den här vann vi ju ändå!!

Imorgon har vi match mot di Gamle. Laget som vann SM-Guld 1979. Det är stort!!

Anledningen är att klubben firar vårt 80-års Jubileum.

Ryktena säger att di Gamle är uppretade och i gott slag. Dagens A-lag kommer o få de hett om öronen, om di Gamle får bestämma…

Vi har ju en gemensam fest efter matchen, och där kommer jag delta,  som en Vinnare!!

Nenne
Forshaga 2017-11-03

Skribent: Krister Jansson
Epost: Adressen Gömd

     
   Sponsorer    Stöd BK Taifun

 

 Bingopalatset

Postadress:
BK Taifun - Bowling
Lars Dedorsson, Eriksdalsgatan 11
65462 Karlstad

Kontakt:
Tel: +46763945113
E-post: This is a mailto link

Se all info