Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Nedanstående trupp kallas;
 
Den yrkesmässiga idrotten är undantagen regeringens och FHM nuvarande rekommendationer som gäller till och med 24 januari. I uppdateringen av SBF:s riktlinjer under coronapandemin, finns nu förtydligande kring hur SBF definierar yrkesmässig idrott.
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Svenska Brottningsförbundet får medel ut Svenska Spels och Riksidrottsförbundets Rörelsefond för att fortsätta projektet Wresfit
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Den internationella säsongen startade i helgen och Sofia Mattsson och Alex Kessidis visade framfötterna direkt då båda bärgade guld i sina årsdebuter.
 
Hans Hellquist, Svenska Brottningsförbundets ordförande under perioden 1989 - 1993, har avlidit.
 
Äntligen dags för våra damer att tävla. Sofia Mattsson - 53, Johanna Lindborg - 57 och Jonna Malmgren – 50, ställer upp i Grand Prix de France Henri Deglane som startar på fredag 15 januari i Nice.
 
Fortfarande gäller FHM:s och regeringens rekommendationer, att all offentlig verksamhet som inte är nödvändig, inklusive idrottsverksamhet inomhus, ställs in till och med 24 januari.
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Måndagen 25 januari och söndagen 31 januari, bjuder SBF in till digitala träffar på temat Strategi 2025. Syftet med träffarna är att presentera arbetet, samt att få ta del av era kloka inspel.
 
Nu ges den andra möjligheten att få guidning i hur ni ansöker om kompensationsstöd. Trots att många av er klubbar är i stort behov av ekonomiskt stöd, är det är relativt få brottningsklubbar som söker det kompensationsstöd som erbjuds via RF.
 
En påminnelse till er klubbar som fått projektstöd under 2020.
 
I Folkhälsomyndighetens förtydligande idag framkom ingenting nytt i hur privata idrottsanläggningar ska agera när det gäller de skärpta rekommendationerna från den 18 december.
 
De senaste dagarna har RF fört samtal med FHM och SKR för att få ett förtydligande när det gäller stängning av kommunala idrottsanläggningar då kommunerna tolkar de skärpta rekommendationerna olika.
 

Postadress:
BK Viking - Brottning
Pappersbruksvägen 4
28941 Broby

Kontakt:
Tel: 000
E-post: info@bkviking.se

Se all info