Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBF


Polish International arrangeras i Bierun 20-23 September och är en series tävling. 9 svenska spelare är anmälda.
 
Det är dags för säsongens första serieomgång, som spelas 22-23 septem. Observera att matchledare för respektive seriesammandrag förutsätt vara icke spelande.
 
6 oktober inleds Ungdoms-OS i Argentina. Då har svensk badminton inte bara en spelare och tränare på plats. Även Paniz Yousefi åker dit i rollen som Young Change Maker – en titel för unga ledare som gör skillnad i samhället med idrotten som verktyg.
 
Halmstad knep extrapoängen i mötet med Umeå då Felix Burestedt blev stor hjälte genom seger över Gabriel Ulldahl i avgörande Golden set. I Göteborg vann Fyrisfjädern planenligt mot nykomlingen Västra Frölunda som trots allt vann en delmatch.
 
Premiärmatchen i Badmintonligan blev precis så spännande som många hade förutspått. Efter sex delmatcher stod det 3-3 mellan Täby och Påvelund. Och även Golden set blev en rysare…
 
Årets Swedish Youth Games i Malmö är avklarat. Och det blev en helg med flera svenska framgångar.
 
 
Vilka har rustat starkast? Och vem klarar av premiärnerverna bäst? Svaren får vi när Badmintonligan säsongen 2018/2019 startar nu på måndag 17 september. I den första omgången möts Täby-Påvelund, Västra Frölunda-Fyrisfjädern och Halmstad-Umeå.
 
Badmintonligan startar imorgon måndag 17 september. Som en uppladdning inför premiären presenterar vi här de sju lagen lite närmare. Vi avslutar med de regerande mästarna Täby.
 
Badmintonligan inleds på måndag. Som en uppladdning inför premiären presenterar vi här de sju lagen lite närmare. Här får du en inblick i mesta mästarna Fyrisfjädern.
 

Resultat fredag U19-EM

(2018-09-14 23:26)
Fyra matcher i åttondelsfinalerna på U19-EM i Tallinn blev till slut en match i kvartsfinalerna och ingen semifinal.
 
Badmintonligan är bara dagar bort. Som en uppladdning inför premiären kommer vi här att presentera de sju lagen lite närmare. Här läser du mer om Halmstad.
 

Resultat torsdag U19-EM

(2018-09-13 22:39)
Sju matcher med svenskt intresse spelades under torsdagens U19-EM i Tallinn. Det blev vinst i fyra matcher.
 

Swedish Youth Games 2018

(2018-09-13 18:30)
I helgen samlas hundratals ungdomar från hela världen i Malmö för årets upplaga av Swedish Youth Games.
 
Badmintonligan startar måndag 17 september. Som en uppladdning inför premiären kommer vi här att presentera de sju lagen lite närmare. Det har blivit dags för IFK Umeå.
 

 

Ange_Chark_logga_150     

   Boston logga svart 101008

Stefans_Buss_

 

 

 

 

  

 

Postadress:
BMK Boston - Badminton
Box 5040
83105 Östersund

Kontakt:
Tel: 070-6261174
E-post: ordforande@bmkboston.se

Se all info