Hoppa till sidans innehåll

Sponsorer till BMK Fjädern.


Tack vare våra sponsorer kan vi satsa på våra ungdomar som spelar
badminton i BMK Fjädern.
Vi gör våra sponsorer synliga på många vis. Allt från att synas på våran hemsida, till att synas på våra klubbtröjor och overaller när vi representerar klubben på tävlingar.
Företagen som sponsrar oss kan även erbjuda sina anställda att träna/spela badminton på vår motionstid vid Sporthallen på torsdagar kl. 20.00-21.00 och  söndagar kl. 17.30-19.00. 

Att vara sponsor för BMK Fjädern är att synas i en positiv miljö.

Nedan ser ni vilka företag som sponsrar BMK Fjädern på olika vis.

 

 

 

 

Intersport 

 

 

INTERSPORT bildades 1961 och har 51 års erfarenhet av att vara närmast fotbollsplanen, hockeyrinken och löparbanan. INTERSPORT har Sveriges i särklass bredaste butiksnät med drygt 150 butiker och oerhört duktiga medarbetare som brinner för sport och idrott. Vår vision är att svenskarna ska bli det mest aktiva folket i världen och vår mission är att inspirera fler till ett aktivt liv.

 

 

 avis

 

Den första Avisbilen hyrdes ut på Detroits flygplats år 1946 av grundaren Warren Avis. Fler biluthyrningskontor öppnades inom kort över hela USA. I dag finns Avis hyrbilar i 163 länder och har ca 5.000 uthyrningskontor världen över.
Vi har funnits i Sverige sedan 1966 och har idag 120 kontor med personlig service på ett 90-tal orter runtom i landet. 

 

        

 

KF är ett förbund för landets 47 konsumentföreningar med över 3 miljoner medlemmar och är samtidigt en detaljhandelskoncern med dagligvaror som kärnverksamhet.

  LKAB_logotyp_-_puff

Luossavaara-Kiirunavaara AB (publ) förkortas LKAB och är en internationell högteknologisk mineralkoncern, världsledande producent av förädlade järnmalmsprodukter för ståltillverkning och en växande leverantör av mineralprodukter till andra industribranscher.    

 

 inCup

 

inCup finns i hela landet – från Malmö i söder till Kiruna i norr. Det är etablerade enheter med lång erfarenhet av fika på jobbet. I sortimentet finns kaffemaskiner och automater, kaffe, te, tilltugg och tillbehör. Och här finns förstås certifierade produkter och färdiga miljökoncept. Plus massor av kunnande om kaffe!  

  

                                                                     

Bilcentrum startade 1952 och är ett familjeföretag. Vi är specialister på däckförsäljning och fälgar. Våra kunder finns i Kiruna med omnejd. Vi säljer sommardäck, vinterdäck, fälgar och entreprenaddäck till maskiner och grävare etc. Vi levererar bland annat däck till verksamheten i LKAB-gruvan. Vi har även försäljning av batterier, bilstereos (ej billjud). Hos Bilcentrum får du alltid snabb service och leverans. Våra kunniga medarbetare ger dig råd om val av däck och märke. Vi har ett stort utbud av däck och fälgar även gentemot företag.

Märken på däck: Bridgestone, Firestone, Cooper. Fälgar: Specialfälgar och OCL/ Brorssons 

 

 

 

 Smarta produkter och lösningar har varit vår passion sen 1918. Vi älskar att hitta lösningar som gör din vardag lite lättare.

 

 

Hos oss finns engagerade mediesäljare, formgivare, copywriters, journalister, producenter av film och distributörer. Med våra välkända varumärken och vår kunniga personal kan vi erbjuda dig som företagare ett brett utbud av olika medier. Nya som gamla, digitala som analoga. Vi når ut till 9 av 10 norrbottningar varje vecka i olika former.

Välkommen till Norrbottens Media!

 

 

 

 

Vi vill erbjuda trevligt boende i fräscha och mysiga rum med stilren enkelhet och inspirerande atmosfär. Våra rum är fördelade på

 • enkelrum
 • dubbelrum
 • 3 bäddsrum
 • Twinrum
 • 4 bäddsrum

Rummen är utrustade med toalett, dusch, klockradio och LCD tv med Comhems basutbud av kanaler. Hela hotellet är rökfritt! Hotell E10 är ett familjeägt hotell och vi vill att våra gäster ska känna sig som hemma när ni kommer till oss. Hos oss finns ingen dresscode, du får komma precis som du är! Vi vill ge alla våra gäster ett prisvärt boende i Kiruna. Och vi gör alltid vårt bästa för att ni ska trivas här hos oss och ta Kiruna till ditt hjärta.

 

 

 

 Reklam och grafiska i Kiruna startade 2007 i liten skala hemma i köket med 1 st screenram, värmepistol och stora drömmar.
Under åren som gått har företaget bytt bolagsform, expanderat och investerat i moderna maskiner. Vi är det branschledande tryckeriet i Kiruna kommun. Bland våra kunder hittas bla. Kiruna Kommun, Tekniska Verken, SSC, LKAB, Veolia med flera.
Vi försöker sträva efter snabba leveranser med bibehållen kvalité, både till stora som små företag.
Behöver Ni hjälp med trycksaker, profilkläder, bildekor eller skyltar kontakta oss!

 

 

 Ta en tur ut på vägarna med din hyrbil, på fyra hjul tar du dig enkelt iväg för att utforska Kirunas vackra omgivningar. Det är bara att packa med ditt sällskap och unna er en dagsutflykt eller två till någon av Kirunas sevärdheter. Varför inte besöka Treriksröset eller ta en tur till Riksgränsen för makalös skidåkning! Här nedan tipsar vi dig om några spännande utflyktsmål nära Kiruna.                                                                                  
                                                             
 • Besöker du Kiruna vintertid är ett besök till Icehotel i Jukkasjärvi något som man bara måste se!
 •                                                            
 • Följ med på en spännande tur under jorden via en guidad tur i LKAB:s visningsgruva, mer än 500 meter under jorden.
 •                                                            
 • Norrsken och midnattssol – ett besök i vackra Abisko är verkligen något att rekommendera då du besöker Kirunatrakten.
         

                                               

 

 

 

 

 

NYAB är företaget som alltid strävar efter en prestation inom byggnation. Prestationen inkluderar engagemang redan i projekteringsfasen och löpande kvalitetssäkring under hela processen för att uppnå bästa möjliga slutresultat. Detta arbetssätt har utmynnat i ett kundlöfte om lyhördhet, hög kvalitet och långsiktig hållbarhet. Det kallar vi Performance in construction.

Hittills har den kundnöjdhet vår slutprodukt genererat lett till en tillväxt på över 1000 % de senaste åren.

Uppdaterad: 21 JAN 2018 22:00 Skribent: Peter Granberg

Vi stödjer 
BMK Fjädern.      

Intersport

 

avis
LKAB_logotyp_-_puff