Hoppa till sidans innehåll

Vad gäller vid tävling?


Information.

Ett informationsblad läggs ut på BMK Fjäderns hemsida före aktuell tävling. I detta informationsblad står det mesta som gäller för den tävling som ska spelas.

Egenavgift

Klubben subventionerar ett antal tävlingar under säsongen. En egenavgift tas ut från de spelare som deltager i de ledare och spelare som deltar på tävlingen. Egenavgiften ska betalas före tävling!

Anmälan

Anmälan till tävling görs till resp. tränare för sina grupper. Grupptränaren anmäler sedan till This is a mailto link som sammanställer anmälningarna till tävling.

Uppträdande

Vid själva spelandet är det viktigt att uppträda schysst både på och utanför banan. Och att vara en bra kamrat i "gänget". Även våra ledarna har ett stort ansvar att hjälpa och lotsa våra tävlande under tävling. Vi alla representerar BMK Fjädern när vi är ute och  tävlar.

 Kläder

Vid tävling ska de kläder som är framtagna av klubben användas, både matchkläder och overall under tävling. Vi representerar BMK Fjädern när vi är ute och tävlar och att våra sponsorer ska synas på våra dräkter.

Tävling internationellt

Vid tävling internationellt gäller ovan nämda rubriker. För att få ta del av ev. inspelade poäng under tävling internationellt så måste varje spelare anmäla resultat till This is a mailto link. Senast 10 veckor efter tävlingen slut ska nedan uppgifter skickas in.

De uppgifter som ska skickas in är:

Namn,

Förening,

ID nr,

Tävlingens namn

Klass (A, B, C eller Uxx)

År och vecka

Kategori (singel, dubbel, mix)

Stått över (Ståt över kvartsfinal, semifinal, för att spela nästa omgång.)

Placering i tävlingen

Antal delt/par (I den klass du spelat)

Det finns inget album kopplat till denna sida.

Vi stödjer 
BMK Fjädern.      

LKAB_logotyp_-_puff
Vill du också stödja BMK Fjädern?
Kontakta då Stig Landin,
tfn. 070-361 91 90 eller
Jörgen Wettainen,
tfn. 070-635 48 80. 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Postadress:
BMK Fjädern - Badminton
Box 68
98122 Kiruna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: peter.granberg@tvab....

Se all info