Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder 2021/2022

04 OKT 2021 20:43
Nu är det dags för BMK Racket att lansera nya klubbkläder och det blir ett nytt upplägg i samband med detta.
  • Skapad: 04 OKT 2021 20:43

BMK Racket - Klubbkläder 2021 webshop.jpg

  • I samarbete med företaget Tifosi i Gräfsnäs sätter vi upp en webshop och det ges möjlighet att beställa våra klubbkläder kontinuerligt under säsongen. Webshopen nås via https://www.tifosi.se/bmkracket och här kan man bl a titta på alla plagg och se hur fram- och baksidan kommer att se ut.
  • Precis som tidigare erbjuder vi träningsoverallsjacka och långa byxor och en T-shirt för träning och tävling. Men vi adderar också shorts, kjol, hoodie och en halfzip till utbudet.
  • Alla kläderna kommer från Craft.
  • Det kommer att finns möjlighet att få sitt Efternamn tryckt i svanken på träningsoverallsjackan, hoodien och halfzipen, samt initialer på långbyxor, shorts och kjol. För att få det enhetligt rekommenderar vi alla som vill ha namntryck att skriva in Efternamn. Observera att namntrycket är helt valfritt och att det tillkommer en extrakostnad för namntrycket/initialerna. På T-shirten finns inte möjligheten att få sitt namn tryckt.
  • Det tillkommer en fraktkostnad i samband med varje köp.
  • Det kommer att finns två tillfällen i närtid när Felicia från Tifosi är på plats i Gamla Tennishallen och det ges möjlighet att prova storlekar för de olika plaggen: torsdag 7/10 och torsdag 14/10. Den 14/10 kommer Tifosi även att spela in en reklamfilm under våra träningar. Är det någon som absolut inte vill vara med på bild så meddela detta till Björn Ryberg innan den 14/10.
Skribent: Björn Ryberg
E-post: This is a mailto link

Postadress:
BMK Racket - Badminton
Tennisvägen 8
44155 Alingsås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info