Hoppa till sidans innehåll

Fyra frågor...


...till Olle Ingemarsson som gjorde landslagsdebut när Sveriges U17 spelade sexnationsturnering i Malmö. Där fick han möta badmintonspelare från Tyskland, Frankrike, England, Holland och Belgien.

Hur gick det?
– Det gick godkänt. I den inledande lagtävlingen spelade jag bra men individuellt förlorade jag två tresetare och det var synd.
Vad är du mest nöjd med?
– I lagspelet mötte jag en holländare som slog europamästaren i min ålder för en vecka sedan. Jag spelade bra och hade två matchbollar mot honom. Tyvärr kunde jag inte knyta ihop säcken men jag är ändå mest nöjd med den matchen. Det känns som om mitt spel var ytterligare en nivå högre än vad det har varit tidigare.
Vilka intryck tar du med dig?
– Såklart var det jättekul och jag hade förväntat mig att det skulle vara skoj. Innan tänkte jag att de andra spelarna skulle vara mycket bättre än vad jag var. Men jag är inte så långt ifrån toppen. Sen var det mycket mer liv på läktarna än vad jag är van vid. Kanske var jag lite nervös för jag förlorade många jämna set.
Har det varit lärorikt?
– Ja absolut. Jag har lärt mig mycket om det internationella spelet. När man har en stor ledning brukar man kunna slappna av lite. Här var alla så pass bra att de utnyttjade det direkt. Man hade inte råd att slappna av. De var riktigt bollsäkra och tempot var högt.
Kan du beskriva debuten med tre ord?
– Spännande och roligt. Finns det något ord som beskriver att man gärna vill vara med igen? För det skulle vara en perfekt beskrivning.
Du fick mersmak?
– Ja, och jag hoppas att jag får fler chanser i framtiden.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:00 Skribent: UT-Sport 2012-05-02 Labrini Stavrekas

Bmk Tellus aktivitetskalender

Våra grupper vt 2017    
(-Uppdaterad feb 2017)

När ni har öppnat dokumentet kan ni bläddra mellan olika "sheet" längst ner till vänster för att växla mellan gruppschemat och de nya gruppindelningarna.

 

Här kan du söka träningstider i Sporthallen, Stenbockshallen och Ätradal på kommunens bokningscentral

______________________________

Om du som medlem flyttar och byter adress, byter telefonnummer eller e-postadress, var vänlig uppdatera dina uppgifter via din medlemsinloggning här på hemsidan (alt. kontakta mig via e-post: This is a mailto link).

Anette Söderberg

______________________________

BMK Tellus på Facebook

"Gilla" klubbens officiella facebooksida "Badmintonklubben Tellus - Ulricehamn" för att få uppdatering från klubbens hemsida.Det finns också en sluten facebookgrupp som heter "BMK Tellus" som ni kan gå med i.

______________________________

 

Hotell Bogesund

Hotell Bogesund sponsrar BMK Tellus! Övernattning vid våra tävlingar? Vi rekommenderar Hotell Bogesund i Ulricehamns centrum.

______________________________

 

Team Sportia 

Klubben samarbetar med Team Sportia i Ulricehamn. Team Sportia i Ulricehamn stödjer BMK Tellus. Medlemspriser på badmintonartiklar.

______________________________

 

Ulricehamns sparbank

Ulricehamns Sparbank stödjer

BMK Tellus

______________________________

Postadress:
BMK Tellus - Badminton
BMK Tellus, Gunnarshagsgatan 17
52338 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: 032116805
E-post: This is a mailto link

Se all info