Hoppa till sidans innehåll

Succé för Raketslaget dec-10


Den spontana dubbelturneringen ”Raketslaget” som ordnades i mellandagarna blev en succé!. Det var Mari Ingemarssons idé att vi skulle para ihop jamna par. Priset skulle vara nyårsraketer, därav namnet på tävlingen. 

Idén kom sig av att klubben på 80-talet årligen arrangerade ”Skinkslaget” för klubbens medlemmar. Då lottades paren på plats direkt i hallen. Tävlingen gick av stapeln strax före jul och priserna då, var julskinkor.

I årets Raketslag var det Per Söderberg, som har en fingertoppskänsla för att fixa till bra tävlingar, den som lottade ihop paren och ordnade själva tävlingsupplägget. Resultatet blev en mycket jämn och bra turnering där storstilat spel var det som utmärkte sig mest. Många skratt, tävlingsinstink, värk, teknisk briljans, och fysiska krumbukter var också något av det som bjöds på i sporthallen . Vilka var det som vann då? Jo, i A-slutspelet var det den fysiske Jonas Thorne tillsammans med fightern Gustav Thor som vann tätt före hemvändaren Christian Erickson och veteranen med egen stil, Anette Söderberg. I B-slutspelet vann till slut tjejen som kan göra två saker samtidit eftersom hon just är tjej, Nelly Elbemo och tjejen med attityden, Emma Thorné. Tvåa blev det fnittriga paret, Evelina Nilsson och Moa Sandberg Om ni är intresserade av att studera resultaten mer i detalj så kan ni klicka på länkarna nedan.

Nyårsraketen Resultat Pool och A-slutspel 2010

Nyårsraketen Resultat B-slutspel 2010

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:25 Skribent: Anette Söderberg

Bmk Tellus aktivitetskalender

Våra grupper vt 2017    
(-Uppdaterad feb 2017)

När ni har öppnat dokumentet kan ni bläddra mellan olika "sheet" längst ner till vänster för att växla mellan gruppschemat och de nya gruppindelningarna.

 

Här kan du söka träningstider i Sporthallen, Stenbockshallen och Ätradal på kommunens bokningscentral

______________________________

Om du som medlem flyttar och byter adress, byter telefonnummer eller e-postadress, var vänlig uppdatera dina uppgifter via din medlemsinloggning här på hemsidan (alt. kontakta mig via e-post: This is a mailto link).

Anette Söderberg

______________________________

BMK Tellus på Facebook

"Gilla" klubbens officiella facebooksida "Badmintonklubben Tellus - Ulricehamn" för att få uppdatering från klubbens hemsida.Det finns också en sluten facebookgrupp som heter "BMK Tellus" som ni kan gå med i.

______________________________

 

Hotell Bogesund

Hotell Bogesund sponsrar BMK Tellus! Övernattning vid våra tävlingar? Vi rekommenderar Hotell Bogesund i Ulricehamns centrum.

______________________________

 

Team Sportia 

Klubben samarbetar med Team Sportia i Ulricehamn. Team Sportia i Ulricehamn stödjer BMK Tellus. Medlemspriser på badmintonartiklar.

______________________________

 

Ulricehamns sparbank

Ulricehamns Sparbank stödjer

BMK Tellus

______________________________

Postadress:
BMK Tellus - Badminton
BMK Tellus, Gunnarshagsgatan 17
52338 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: 032116805
E-post: This is a mailto link

Se all info