Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
3 april 2012 20:36 av Mari

Dammsugarläger

Hej alla spelare födda 02 och 00. Har du sett på www.badminton.nu att det är dags för Dammsugarläger i Askim i slutet av maj? Kanske är det ett läger som passar dig:)

28 januari 2011 08:25 av Anneli Lindén-Nilsson

FaceBook

Hej alla i Tellus!
Facebook är väl var mans kommunikation numera. Skulle vi inte kunna skapa en grupp för Tellus. Information skulle kunna gå snabbt att få ut till medlemmarna och de olika träningsgrupperna. Sedan är det ju lite kul att synas i syberspace!

26 januari 2010 19:58 av Birgitta Nandin

Var går Sten Sturefjädern 2010

Har tittat på programmet, men hittar inte namnet på hallen där tävlingen går. Skulle gärna vilja ha adressen så jag kan ta fram en karta på hitta.se

30 september 2009 21:53 av Mari

Milpeng

Nu kommer svaret på Anneli´s fråga. På årsmötet bestämde vi att en ersättning på 20 kronor per mil är en rimlig milpeng till den som kör. Vilket innebär att du betalar mindre ju fler som åker i bilen. Chauffören och passagerarna gör i samband med resan upp hur mycket var och en skall betala.

22 april 2009 14:35 av Anneli

Svar till Mari

Jo, det vet jag väl, det har väl inte undgått någon?

Men för att inte det INTE ska bli olika kanske vi kunde bestämma oss hur vi betalar till chauffören?? Alltså en mil-peng... Kunde kanske styrelsen komma med förslag? //Anneli

19 april 2009 21:46 av Mari

Svar till Anneli

Svar till Anneli angående resor. From årsskiftet utgår ingen reseersättning från klubben.
Det utgår viss ersättning i samband med BJT och SM.

2 april 2009 09:03 av Anneli

Resor till/från tävlingar

För att få snurr på hur vi gör med resor till och från tävlingar skulle det vara mest rättvist och enkelt om vi i Tellus bestämde oss för en milersättning per spelare. Det blir lite svårt att komma ihåg alla resor man kört som förälder och detta kanske blir mest rättvist?

17 mars 2009 18:19 av Mari

klubbkläder

Nu är det dags för nya klubbkläder. Den 27 mars, 30 mars och 1 april kommer det att finnas möjlighet att prova kläder i sim och sporthallen.

1 mars 2009 16:03 av Mari

KM=ont

Det är lika roligt varje år att spela KM. Tur att man glömmer hur ont det gör i den gamla kroppen dagen efter. Stort tack till Per som hade satt ihop ett bra spelprogram särskilt med tanke på att det var rekord i antal startande.

31 december 2008 18:19 av Per S

Jullägret

Tack alla ni som var involverade i jullägret på olika sätt! Främst ett stort tack för den härliga inställningen hos ALLA spelarna. Kul och inspirerande att jobba med er - jag vet att Daniel H tycker likadant. Gott nytt år!

Bmk Tellus aktivitetskalender

Våra grupper vt 2017    
(-Uppdaterad feb 2017)

När ni har öppnat dokumentet kan ni bläddra mellan olika "sheet" längst ner till vänster för att växla mellan gruppschemat och de nya gruppindelningarna.

 

Här kan du söka träningstider i Sporthallen, Stenbockshallen och Ätradal på kommunens bokningscentral

______________________________

Om du som medlem flyttar och byter adress, byter telefonnummer eller e-postadress, var vänlig uppdatera dina uppgifter via din medlemsinloggning här på hemsidan (alt. kontakta mig via e-post: This is a mailto link).

Anette Söderberg

______________________________

BMK Tellus på Facebook

"Gilla" klubbens officiella facebooksida "Badmintonklubben Tellus - Ulricehamn" för att få uppdatering från klubbens hemsida.Det finns också en sluten facebookgrupp som heter "BMK Tellus" som ni kan gå med i.

______________________________

 

Hotell Bogesund

Hotell Bogesund sponsrar BMK Tellus! Övernattning vid våra tävlingar? Vi rekommenderar Hotell Bogesund i Ulricehamns centrum.

______________________________

 

Team Sportia 

Klubben samarbetar med Team Sportia i Ulricehamn. Team Sportia i Ulricehamn stödjer BMK Tellus. Medlemspriser på badmintonartiklar.

______________________________

 

Ulricehamns sparbank

Ulricehamns Sparbank stödjer

BMK Tellus

______________________________

Postadress:
BMK Tellus - Badminton
BMK Tellus, Gunnarshagsgatan 17
52338 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: 032116805
E-post: This is a mailto link

Se all info