Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


Badminton över hängmattaBadmintonklubben Tellus har funnits i sedan 1969 och har i dagsläget ca 110-talet aktiva spelare. Under åren har klubben utvecklats från en ren motionsklubb till en förening med verksamhet för såväl motionärer i alla åldrar som tävlande ungdoms- och seniorspelare. Den gemensamma nämnaren är att gemenskapen och spelglädjen alltid har varit i fokus. Varje spelare har själv fått sätta sitt mål med sporten.

Föreningen har med åren skapat en stabil grund att stå på. Samtidigt är det viktigt med förnyelse och utveckling. I dagsläget känner vi att vi har lyckats kombinera detta på ett mycket bra sätt. Vi har många inspirerade och inspirerande människor som ställer upp ideellt med hjärtat på flera olika sätt för att ge ungdomar en lustfylld fritid inom badmintonsporten.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:04

Bmk Tellus aktivitetskalender

Våra grupper vt 2017    
(-Uppdaterad feb 2017)

När ni har öppnat dokumentet kan ni bläddra mellan olika "sheet" längst ner till vänster för att växla mellan gruppschemat och de nya gruppindelningarna.

 

Här kan du söka träningstider i Sporthallen, Stenbockshallen och Ätradal på kommunens bokningscentral

______________________________

Om du som medlem flyttar och byter adress, byter telefonnummer eller e-postadress, var vänlig uppdatera dina uppgifter via din medlemsinloggning här på hemsidan (alt. kontakta mig via e-post: This is a mailto link).

Anette Söderberg

______________________________

BMK Tellus på Facebook

"Gilla" klubbens officiella facebooksida "Badmintonklubben Tellus - Ulricehamn" för att få uppdatering från klubbens hemsida.Det finns också en sluten facebookgrupp som heter "BMK Tellus" som ni kan gå med i.

______________________________

 

Hotell Bogesund

Hotell Bogesund sponsrar BMK Tellus! Övernattning vid våra tävlingar? Vi rekommenderar Hotell Bogesund i Ulricehamns centrum.

______________________________

 

Team Sportia 

Klubben samarbetar med Team Sportia i Ulricehamn. Team Sportia i Ulricehamn stödjer BMK Tellus. Medlemspriser på badmintonartiklar.

______________________________

 

Ulricehamns sparbank

Ulricehamns Sparbank stödjer

BMK Tellus

______________________________

Postadress:
BMK Tellus - Badminton
BMK Tellus, Gunnarshagsgatan 17
52338 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: 032116805
E-post: This is a mailto link

Se all info