Hoppa till sidans innehåll

Anette Söderberg


För nio år sedan startades Knattegruppen som ett handslagsprojekt. Anette Söderberg har varit med från starten. Med åren har det visat sig vara ett vinnande koncept att involvera föräldrar i träningen. I knattegruppen måste varje barn ha med sig en förälder att spela med. Som ledare i den  här gruppen är det viktigast att göra så att barnen får en rolig upplevelse av badminton, säger Anette. Det ska vara mycket lek, variation och uppmuntran. Många barn i den här åldern provar på flera olika fritidsaktiviteter. Även om de slutar efter något år kanske de kommer tillbaka senare om de minns det som något roligt. Här får ni känna Anette lite närmare:

 

Namn: Anette Söderberg

 

Ålder: 47 år

 

Yrke: förskollärare

 

Tränare för: Knattegruppen (barn 5-8 år)

 

Hur länge har du spelat badminton? Sedan 1979... oj det blir ju 36 år! Träningen har väl inte varit så högintensiv under alla dessa år. :-)

 

Hur länge har du varit tränare? En kort period på 80-talet samt nio år i Knattegruppen

 

Vad har du för tränarutbildning? Jag har gått U1 två gånger. Räknas min förskollärarutbildning? Tror min yrkeserfarenhet är en fördel i "min" grupp.

 

Intressen förutom badminton? Musik och handarbete. Jag kan virka badmintonbollar! 

 

Godaste mat: lasagne

 

Bästa film/TV-program: tv-serien 24

 

Bästa bok: Jag gillar att läsa memoarer, biografier och verklighetsskildringar.

Favoritplats: Borta bra men hemma bäst. 

 

Drömresmål: I Beatles fotspår. Med start i London och avslutning med Beatleweek i Liverpool i augusti varje år. Det har jag kvar! 

 

Favoritartist: The Beatles

 

En rolig badmintonhistoria som jag varit med om, alt. bästa badmintonminne: När jag på sista seriesammandraget som gravid i 7:e månaden fortfarande kunde spela och vara med och bidra till att Tellus blev seriesegrare i division 4 1990-91. (Jag spelade mixed på det sammandraget).

 

Mina personliga badmintonambitioner för framtiden: Att komma igång bättre med motionspelet.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:04 Skribent: Anette Söderberg
Epost: This is a mailto link

Bmk Tellus aktivitetskalender

Våra grupper vt 2017    
(-Uppdaterad feb 2017)

När ni har öppnat dokumentet kan ni bläddra mellan olika "sheet" längst ner till vänster för att växla mellan gruppschemat och de nya gruppindelningarna.

 

Här kan du söka träningstider i Sporthallen, Stenbockshallen och Ätradal på kommunens bokningscentral

______________________________

Om du som medlem flyttar och byter adress, byter telefonnummer eller e-postadress, var vänlig uppdatera dina uppgifter via din medlemsinloggning här på hemsidan (alt. kontakta mig via e-post: This is a mailto link).

Anette Söderberg

______________________________

BMK Tellus på Facebook

"Gilla" klubbens officiella facebooksida "Badmintonklubben Tellus - Ulricehamn" för att få uppdatering från klubbens hemsida.Det finns också en sluten facebookgrupp som heter "BMK Tellus" som ni kan gå med i.

______________________________

 

Hotell Bogesund

Hotell Bogesund sponsrar BMK Tellus! Övernattning vid våra tävlingar? Vi rekommenderar Hotell Bogesund i Ulricehamns centrum.

______________________________

 

Team Sportia 

Klubben samarbetar med Team Sportia i Ulricehamn. Team Sportia i Ulricehamn stödjer BMK Tellus. Medlemspriser på badmintonartiklar.

______________________________

 

Ulricehamns sparbank

Ulricehamns Sparbank stödjer

BMK Tellus

______________________________

Postadress:
BMK Tellus - Badminton
BMK Tellus, Gunnarshagsgatan 17
52338 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: 032116805
E-post: This is a mailto link

Se all info