Hoppa till sidans innehåll
Foto: Anette Söderberg Guldtårta

Tårtkalas i sporthallen


Efter Johan och Hugos fantastiska SM-guld i dubbel i SM U13 i Kista den 10 mars 2013 överraskades paret med familjer med en gigantisk tårta på onsdagsträningen veckan efter. Det var fantastiskt roligt att få fira guldet på detta sätt tillsammans med sina klubbkamrater. Utan klubbkompisarna hade man inte klarat det för det är ju faktiskt så som P-G Fahlström (universitetslektor i idrottsvetenskap vid Linnéuniversitetet i Växjö och tillika badmintonledare) sa: "Badminton är ingen individuell sport. Det finns ingen som blir bra av att träna ensam. Det är i samspel med andra som man utvecklas".

Det är en framgång för hela klubben och för tränarna! Johan och Hugo har, liksom övriga SM-madaljtagare i klubben visat övriga klubbmedlemmar att det faktiskt går att nå så långt även om man kommer från lilla Ulricehamn och "lilla" Tellus. Man måste såklart träna hårt först.

Vi tackar Stefan Österberg för idén och Frida Kjellén och Stefan för att ni ordnade detta så bra!

 

Här är lite bilder från kalaset:

Guldtårta 1

Guldtårta 2

Guldtårta 3

Guldtårta 4

Guldtårta 5

Guldtårta 6

Guldtårta 7

Guldtårta 8

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:12 Skribent: Anette Söderberg

Bmk Tellus aktivitetskalender

Våra grupper vt 2017    
(-Uppdaterad feb 2017)

När ni har öppnat dokumentet kan ni bläddra mellan olika "sheet" längst ner till vänster för att växla mellan gruppschemat och de nya gruppindelningarna.

 

Här kan du söka träningstider i Sporthallen, Stenbockshallen och Ätradal på kommunens bokningscentral

______________________________

Om du som medlem flyttar och byter adress, byter telefonnummer eller e-postadress, var vänlig uppdatera dina uppgifter via din medlemsinloggning här på hemsidan (alt. kontakta mig via e-post: This is a mailto link).

Anette Söderberg

______________________________

BMK Tellus på Facebook

"Gilla" klubbens officiella facebooksida "Badmintonklubben Tellus - Ulricehamn" för att få uppdatering från klubbens hemsida.Det finns också en sluten facebookgrupp som heter "BMK Tellus" som ni kan gå med i.

______________________________

 

Hotell Bogesund

Hotell Bogesund sponsrar BMK Tellus! Övernattning vid våra tävlingar? Vi rekommenderar Hotell Bogesund i Ulricehamns centrum.

______________________________

 

Team Sportia 

Klubben samarbetar med Team Sportia i Ulricehamn. Team Sportia i Ulricehamn stödjer BMK Tellus. Medlemspriser på badmintonartiklar.

______________________________

 

Ulricehamns sparbank

Ulricehamns Sparbank stödjer

BMK Tellus

______________________________

Postadress:
BMK Tellus - Badminton
BMK Tellus, Gunnarshagsgatan 17
52338 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: 032116805
E-post: This is a mailto link

Se all info