Hoppa till sidans innehåll

Förra året var de två lägren uppdelade i yngre och äldre. Hugo deltog med de äldre. I år finns det ingen sådan uppdelning och äldsta deltagaren är ca. 16 år. Bengt säger att ju yngre barnen är desto mer påverkbara är de.

Malaysia-läger 2017

12 FEB 2017 15:05
Det finns några platser över på sommarens Malaysia-läger som ordnas av Bengt Rydholm från Vänersborg.
  • Skapad: 12 FEB 2017 15:05

Bengt Rydholm från Vänersborg har ordnat badmintonresor till Malaysia i över 30 år. Hugo Söderberg, fd. Tellus har deltagit i två läger (2014 och 2016). Tidigare har också Tellus Olle Ingemarsson deltagit i två läger. I sommar kommer Moa Carlsson och Caroline Melin att åka. Sommarens läger kommer att vara två stycken och Moa och Caroline kommer att åka på det första som nu är fullt. Det finns dock några platser på det andra lägret. Grupp 2. Avreser från Köpenhamn lördag 8 juli kl. 22.40 och återkommer från Kuala Lumpur lördag 29 juli kl. 06.30.

Malaysia är ett av världens bästa badmintonländer. bl.a.a kommer världsettan Lee Chong Wei härifrån. Bengt har nära kontakt med Malaysias duktiga tränare. 

Sommaren 2016 åkte vi, Hugos färäldrar, Anette och Per med till Malaysia och kombinerade lägret med semesterdagar. Vi kan starkt rekommendera att göra liknande. Malaysia är ett trevligt och vackert land, beläget söder om Thailand. Landet är billigt att semestra i. T.ex. bokade vi förälkdrar fyra nätter på ett lyxigt hotell i Kuala Lumpur för 1700 kr (exklusive frukost). Vi kan också rekommendera en tripp till ostkusten där man kan bada och snorkla i 32 gradigt kristallklart vatten. 

Om ni är intresserade kan ni fråga oss eller kontakta Bengt Rydholm direkt på tfn: 0521-68168 eller 0738045281.

Här kan ni läsa om vår resa 2016 och se bilder

Skribent: Anette Söderberg
Epost: This is a mailto link

Bmk Tellus aktivitetskalender

Våra grupper vt 2017    
(-Uppdaterad feb 2017)

När ni har öppnat dokumentet kan ni bläddra mellan olika "sheet" längst ner till vänster för att växla mellan gruppschemat och de nya gruppindelningarna.

 

Här kan du söka träningstider i Sporthallen, Stenbockshallen och Ätradal på kommunens bokningscentral

______________________________

Om du som medlem flyttar och byter adress, byter telefonnummer eller e-postadress, var vänlig uppdatera dina uppgifter via din medlemsinloggning här på hemsidan (alt. kontakta mig via e-post: This is a mailto link).

Anette Söderberg

______________________________

BMK Tellus på Facebook

"Gilla" klubbens officiella facebooksida "Badmintonklubben Tellus - Ulricehamn" för att få uppdatering från klubbens hemsida.Det finns också en sluten facebookgrupp som heter "BMK Tellus" som ni kan gå med i.

______________________________

 

Hotell Bogesund

Hotell Bogesund sponsrar BMK Tellus! Övernattning vid våra tävlingar? Vi rekommenderar Hotell Bogesund i Ulricehamns centrum.

______________________________

 

Team Sportia 

Klubben samarbetar med Team Sportia i Ulricehamn. Team Sportia i Ulricehamn stödjer BMK Tellus. Medlemspriser på badmintonartiklar.

______________________________

 

Ulricehamns sparbank

Ulricehamns Sparbank stödjer

BMK Tellus

______________________________

Postadress:
BMK Tellus - Badminton
BMK Tellus, Gunnarshagsgatan 17
52338 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: 032116805
E-post: This is a mailto link

Se all info