Hoppa till sidans innehåll

Juniorträffen Mariestad 6 mars


BMK Tellus har i helgen deltagit i juniorträffen i Mariestad. Från BMK Tellus deltog Oliver Blixt Gustafsson, Nicklas Axelsson och Johanna Ingemarsson. Alla spelare fick med sig en klasseger hem!


Oliver ställde upp i U15 där det endast kom två deltagare till start. Det blev final på en gång. Oliver mötte Adrian Demetriades från Örebro badminton klubb. Oliver vann i en jämn tresetare.


I U17 var det fem deltagare varav två från BMK Tellus, Nicklas Axelsson och Oliver Blixt. I klubbmötet mellan Nicklas och Oliver behövdes det ett skiljeset för att kora en vinnare. Matchen  var jämn och välspelade men i slutet av tredje pressade Nicklas Oliver långt ned i bakplan och fick ett spelövertag och vann till slut med 21-16. Både Nicklas och Oliver vann sedan över Adrian Demetriades från Örebro i tuffa tresets matcher. De båda övriga motståndarna besegrades enkelt och Nicklas stod till slut som slutsegrare i U17 och Oliver som en god tvåa.


Johanna spelade mixed B tillsammans med Martin Ekman från Kinnekulle. De vann klassen efter vinst över Axelsson/Arwidsson Kinnekulle och Rydgård/Alexandersson Mariestad

Uppdaterad: 08 MAR 2010 19:26 Skribent: Mari Ingemarsson

Bmk Tellus aktivitetskalender

Våra grupper vt 2017    
(-Uppdaterad feb 2017)

När ni har öppnat dokumentet kan ni bläddra mellan olika "sheet" längst ner till vänster för att växla mellan gruppschemat och de nya gruppindelningarna.

 

Här kan du söka träningstider i Sporthallen, Stenbockshallen och Ätradal på kommunens bokningscentral

______________________________

Om du som medlem flyttar och byter adress, byter telefonnummer eller e-postadress, var vänlig uppdatera dina uppgifter via din medlemsinloggning här på hemsidan (alt. kontakta mig via e-post: This is a mailto link).

Anette Söderberg

______________________________

BMK Tellus på Facebook

"Gilla" klubbens officiella facebooksida "Badmintonklubben Tellus - Ulricehamn" för att få uppdatering från klubbens hemsida.Det finns också en sluten facebookgrupp som heter "BMK Tellus" som ni kan gå med i.

______________________________

 

Hotell Bogesund

Hotell Bogesund sponsrar BMK Tellus! Övernattning vid våra tävlingar? Vi rekommenderar Hotell Bogesund i Ulricehamns centrum.

______________________________

 

Team Sportia 

Klubben samarbetar med Team Sportia i Ulricehamn. Team Sportia i Ulricehamn stödjer BMK Tellus. Medlemspriser på badmintonartiklar.

______________________________

 

Ulricehamns sparbank

Ulricehamns Sparbank stödjer

BMK Tellus

______________________________

Postadress:
BMK Tellus - Badminton
BMK Tellus, Gunnarshagsgatan 17
52338 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: 032116805
E-post: This is a mailto link

Se all info