Hoppa till sidans innehåll

Riksklassade och A-klassade spelare 2009-2010


Inte mindre än fyra spelare är redan riksklassade: Olle, Niklas, David och Moa! Samma antal A-klasspelare kan man också stoltsera med: Tony, Frida, Christoffer och Alma!

 

Riksklass
David Gardell kvalificerade sig redan förra året och ligger kvar automatiskt även i år. Även Olle Ingemarsson var riksklassad förra året men i den klasen räckte inte totalplaceringen för att ligga kvar utan han fick kvala om i år. Detta var inga större svårigheter för Olle då han tog sig till final. Därmed var han rikslassad. Det hade räckt med att ta sig till kvarten, så det var med god marginal han kvalificerade sig. Dessutom hade han också matchboll mot Tom Andersson (Aura) men slutade till sist som tvåa.

 

Niklas Axelsson tog sig också duktigt vidare till kvart där hans onda arm spökade igen. Dessutom hette motståndaren Kevin Nilsson (Värnamo) så det var inte mycket att göra. Bra kämpat i alla fall och grattis till riksklasspel!

 

Moa Sandberg kvalade som andraårs U13 och detta lyckades hon bra med då även hon tog sig till kvarten. Där förlorade hon mot Alma Lindell. Grattis även till Moa!

 

A-klass
Med nöd och näppe kvalificerade sig både Christoffer Ejdeholm och Alma Söderberg sig till A-klass. För Christoffers del var det en klasseger som länge saknades men tillslut kunde han summera dubbelsegrarna i DM tillsammans med Christian Erickson och i Juniorträffen, Mariestad tillsammans med Andreas Borg (Maif)

 

För Alma Söderberg var det tvärtom. Klassegrar hade hon (dubbelseger i Skanska cup tillsammans med mamma Anette och dubbelvinst i Sten-Sturefjädern tillsammans med Jenny Lagergren, Kungs). Oturligt nog åkte Alma på Körtelfeber och var borta till stor del av vårterminen. De sista poängen plockade hon i Frölundaspelen och Gothenburg Open.

 

Grattis till Coffa och Alma!

 

Sedan tidigare spelar också Tony Torstensson och Frida Kjellén i A-klass.

Uppdaterad: 20 SEP 2009 14:12 Skribent: Anette Söderberg

Bmk Tellus aktivitetskalender

Våra grupper vt 2017    
(-Uppdaterad feb 2017)

När ni har öppnat dokumentet kan ni bläddra mellan olika "sheet" längst ner till vänster för att växla mellan gruppschemat och de nya gruppindelningarna.

 

Här kan du söka träningstider i Sporthallen, Stenbockshallen och Ätradal på kommunens bokningscentral

______________________________

Om du som medlem flyttar och byter adress, byter telefonnummer eller e-postadress, var vänlig uppdatera dina uppgifter via din medlemsinloggning här på hemsidan (alt. kontakta mig via e-post: This is a mailto link).

Anette Söderberg

______________________________

BMK Tellus på Facebook

"Gilla" klubbens officiella facebooksida "Badmintonklubben Tellus - Ulricehamn" för att få uppdatering från klubbens hemsida.Det finns också en sluten facebookgrupp som heter "BMK Tellus" som ni kan gå med i.

______________________________

 

Hotell Bogesund

Hotell Bogesund sponsrar BMK Tellus! Övernattning vid våra tävlingar? Vi rekommenderar Hotell Bogesund i Ulricehamns centrum.

______________________________

 

Team Sportia 

Klubben samarbetar med Team Sportia i Ulricehamn. Team Sportia i Ulricehamn stödjer BMK Tellus. Medlemspriser på badmintonartiklar.

______________________________

 

Ulricehamns sparbank

Ulricehamns Sparbank stödjer

BMK Tellus

______________________________

Postadress:
BMK Tellus - Badminton
BMK Tellus, Gunnarshagsgatan 17
52338 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: 032116805
E-post: This is a mailto link

Se all info