Hoppa till sidans innehåll

Medaljregn för Tranan

05 FEB 2018 22:10
Tranans badmintonspelare har åter varit ute och tävlat och det med framgång
  • Skapad: 05 FEB 2018 22:10

Medaljregn  för Tranan Badminton.

Tranans badmintonspelare har åter varit ute och tävlat och det med framgång. Förra helgens  cupspel i Falun, med  över 300 startande, slutade med hela 11 medaljer i olika valörer. Största skalpen tog Johan Wängermark  som spelade hem A-klassen i stor stil. Johan tappade inte ett enda set på hela turneringen och visade upp ett spel som lovar gott inför framtiden.

Tranans ungdomar visade framfötterna rejält i denna turnering och slutade på en totalt 7:e plats när resultaten räknats ihop. Nora Hedkvist vann Damdubbel U11 tillsammans med Frida Svensk, Enånger. Wilmer Norell guld i dubbel U11 med Kilafors Robin Larskog samt ett brons i singel. Nadine Olsson segrade i Damdubbel U13 med Ljusdals Emilie Wanzelius. Nadine spelade även hem ett brons i damsingel U13. Ture Friberg fixade ett silver och ett brons i herrdubbel & mixed U13. Joline Olsson silver i Damdubbel U15 och Viktor Engelbrektsson knep bronset i HSU17.

I helgen fortsatte cupspelandet i Sandviken där Stålfjädern Cup avgjordes. Johan Wängermark följde sånär upp förra helgens vinst men fick ge sig i en hård tresetare i finalen mot Villiam Claesson Hudiksvall. Nadine Olsson vann guld i både Singel och Mixed U13. Mycket starkt att vinna som ny  i U13 klassen och inte en setförlust. Mixen spelades med Theo Larskog Kilafors.  Joline Olsson spelade till sig ett brons i damsingel U15. Wilmer Norell  tog brons i Singel U11 där vi mest minns hans rysare i kvartsfinalen 27-25 i avgörande set.

Skribent: Anders Olsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
BMK Tranan - Badminton
Inge Wängermark, Övravägen 34
82158 Rengsjö

Kontakt:
Tel: +460705607193
E-post: tranan@trananbadmint...

Se all info