Hoppa till sidans innehåll

Badminton Sweden


Fördel Påvelund mot Fyrisfjädern. Men helt jämnt mellan Umeå och Halmstad. Det blev resultatet i de första två semifinalerna i Badmintonligan. Returmötena lovar att bli något alldeles extra.
 
Nu är datumen satta för sommarens regionsläger runt om i landet.
 
I samband med veteran-SM i helgen delades Michael Schwarcz Trofé ut för 21:a gången. Priset tilldelas den eller de spelare som ansetts ha gjort den största bedriften inom svensk badmintons veteranklasser under året.
 
Distrikts- och föreningskonferensen i region nord har ändrat datum till lördagen den 27 april.
 
Under söndagen spelades finalerna i veteran-SM i Borlänge. Sammanlagt utsågs vinnare i 32 olika klasser från V35 till V75.
 
Nu är kvalificeringsåret för Paralympics i Tokyo 2020 i gång. Svenskhoppet Rickard Nilsson inleder med två tävlingar efter varandra. Först Turkish Para-Badminton International med start på måndag, följt av Dubai Para-Badminton Int'l veckan därpå.
 
Nu ska det avgöras vilka två lag som möts i SM-finalen i IFU Arena den 13 april. Herrsinglarna ser ut att bli nyckelmatcher i de båda svårtippade mötena.
 
Till helgen är det dags för veteran-SM i Borlänge. Matcherna spelas i Borlänge Badmintonhall och tävlingsklasser finns från V35 till V75.
 
Svenska Badmintonförbundet söker nu arrangör till Swedish Open 16-19 januari 2020.
 
Lag-SM Ungdom spelas 11-12 maj i Täby Racketcenter. Sista anmälningsdag är 22 april.
 

Lag SM Ungdom

(2019-03-19 15:58)
Lag SM Ungdom spelas 11-12 maj i Täby Racketcenter !!
 
Norges Badmintonförbund söker en person som ska jobba med tävling- och utbildningsfrågor (Konkurranse- og utdanningskonsulent). Se beskrivning av tjänsten på norska nedan. Sista ansökningsdag 15 april.
 
Under söndagen avgjordes finalerna i ungdoms-SM i Stockholm. U17 klassen dominerades av Filip Karlborg, Spårvägen och Edith Urell, Fyrisfjädern. Båda spelarna vann singel och dubbel, samt mixeddubbel tillsammans.
 
Vincent Holmgren, en av Badmintonsveriges mest välkända tränarprofiler, har avlidit 76 år gammal. Genom åren har han betytt oerhört mycket för många spelare och ledare.
 
Fredag till söndag bjuds det på ungdomsbadminton av högsta klass i Stockholm. Då spelas SM i U13, U15 och U17.
 

BMKW insta

Racketcentrum

 

SEB_k_45mm150dpi

Logotyp_ejton_3 LINE - UC

Skärmklipp

carlforsbruk3

Bygginvest-2

 

 

börja spela 5

 

bssmålabnd88

bssw

ts

 

facebook22

 

Postadress:
BMK Wätterstad - Badminton
Mässvägen 6
55454 Jönköping

Kontakt:
Tel: 0
E-post: info@bmk-watterstad.se

Se all info