Hoppa till sidans innehåll

BSK Siljanspilen - Bågskytte

Ange alt-text här.

 
Egna Nyheter

2019-08-05
En bruten fot och ett vänsterben i gips för en av oss ledare, blev inte en optimal uppladdning inför årets SM i Norrtälje dit fem medlemmar från Siljanspilen hade kvalat in.
 
2019-07-22
För andra helgen i rad åkte Siljanspilens Beridna Bågskyttar iväg och tävlade. Denna gången var destinationen Värmland, BS Kil och Kilsträffen som bjöd på alla väder och dess utmaningar.
 
2019-07-15
I helgen tävlade fem Siljanspilare vid Göteborg Horse Park, där den nya föreningen Västsveriges Beridna Bågskyttar anordnade sin allra första tävling! Det var fantastiskt fint ordnat och också första gången som hela gänget var på samma plats i år!
 
2019-07-08
I förra inlägget skrev vi om Mimmi Fagrell och Love som varit på en Norrlandsturné under ett par veckor för att delta i två tävlingar i Beridet bågskytte. Den sista tävlingen var Umecupen och ännu en gång hamnade Teamet högst upp på prispallen!
 
2019-07-01
Det blev kvinnligt högst upp i toppen på Vildmarkskampen i helgen, då Mimmi Fagrell gjorde sin första tävling för året. Med nytt personbästa i både Ungersk och Koreansk gren glänste både hon och den Nordsvenska Brukshästen Love på plats i Lycksele.

Ange alt-text här.

Postadress:
BSK Siljanspilen - Bågskytte
Hampus Erik Gellerbrant, Gulleråsen Hampusgatu 13
79596 Boda Kyrkby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info