Hoppa till sidans innehåll

BSK Siljanspilen - Bågskytte

 Egna Nyheter

2021-08-31
I helgen som var begav sig Jan Norell och Flash O'Doc till Tiddly River ranch i Björketorp mellan Borås och Varberg där Västsveriges Beridna Bågskyttar arrangerade Kräftkustkampen.
 
2021-08-08
En femteplats på Tornbanan, en bronsmedalj på Raidbanan och en fjärdeplats på jaktbanan, det blev summeringen av Team Jan Norell och Flash O' Docs andra Svenska Mästerskap i Beridet bågskytte!
 
2021-07-25
När årets första Tower och Raid gick av stapeln i Kil i Värmland i helgen, bekräftade Siljanspilens Team Jan Norell och Flash O'Doc att de är på väg att hitta formen! De kommer hem med två individuella andraplatser bland seniorerna.
 
2021-07-20
Precis som förra året har Svenska Bågskytte förbundet utlyst Sverigecupen, en distanstävling i Beridet bågskytte på allas hemmabanor. I helgen avgjordes den tredje deltävlingen av tre i Sverigecupen 2021.
 
2021-07-12
Jaktbanan är den som vi i Siljanspilen tycker är allra roligast, eftersom den sätter allt på sin spets! I helgen har Jan Norell och Flash O' Doc tävlat i Skåne på Hovdala Hunt track. Och de kommer hem med guldmedaljen!

Ange alt-text här.

Postadress:
BSK Siljanspilen - Bågskytte
David Lundblad, Övre Gärdsjö Sturgälsvägen 15
79592 Rättvik

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info