Hoppa till sidans innehåll

BSK Siljanspilen - Bågskytte

Ange alt-text här.

 
Egna Nyheter

2019-07-15
I helgen tävlade fem Siljanspilare vid Göteborg Horse Park, där den nya föreningen Västsveriges Beridna Bågskyttar anordnade sin allra första tävling! Det var fantastiskt fint ordnat och också första gången som hela gänget var på samma plats i år!
 
2019-07-08
I förra inlägget skrev vi om Mimmi Fagrell och Love som varit på en Norrlandsturné under ett par veckor för att delta i två tävlingar i Beridet bågskytte. Den sista tävlingen var Umecupen och ännu en gång hamnade Teamet högst upp på prispallen!
 
2019-07-01
Det blev kvinnligt högst upp i toppen på Vildmarkskampen i helgen, då Mimmi Fagrell gjorde sin första tävling för året. Med nytt personbästa i både Ungersk och Koreansk gren glänste både hon och den Nordsvenska Brukshästen Love på plats i Lycksele.
 
2019-06-04
Den 26 maj hölls tävlingen Vårsläppet i Billsbro, en endagarstävling i Koreansk gren, utanför Vingåker i Södermanland, och den samlade några tävlingssugna från hela landet. På plats från Siljanspilen var Marcus och Tommy Hjortsberg!
 
2019-05-06
Årets första internationella tävling är avklarad! Denna gången var det Marcus och Tommy Hjortsberg som för andra gången besökte Grunwald i Polen. Väderförhållandena var bitvis hårda, lite snö, lite regn och lite kallt. Så hur gick det?

Ange alt-text här.

Postadress:
BSK Siljanspilen - Bågskytte
Hampus Erik Gellerbrant, Gulleråsen Hampusgatu 13
79596 Boda Kyrkby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info