Hoppa till sidans innehåll

BSK Siljanspilen - Bågskytte

Ange alt-text här.

 
Egna Nyheter

2019-10-31
BK Siljanspilen Beridet bågskytte skriver avtal med Stierhhööksgymnasiet i Rättvik gällande utförande av LIU (Lokal Idrotts Utbildning) i Beridet bågskytte 200 poäng.
 
2019-10-07
Team Sweden bestående av tre ungdomar från Siljanspilen, tog en fjärdeplats i lag vid årets sista Grand Prix tävling, som gick av stapeln i Tartas, Frankrike, det skrevs också ett nytt juniorvärldsrekord i Koreansk gren signerat Marcus Hjortsberg.
 
2019-09-26
Årets sista uteaktivitet med häst blev ett klubbmästerskap! Denna gången körde vi Koreansk gren sex löp med dubbel och trippel och vann gjorde Mats Woxmark och Barcos Fancy Cat. Men det blev Nelly Kallin som tog pris för dagens bästa prestation!
 
2019-09-17
EM i Polen är avslutat och Team Sweden slutade precis utanför prispallen på en hedrande fjärdeplats! Men det blev också några individuella medaljer med hem i bagaget och för dem stod Marcus Hjortsberg och hästen Tajfun.
 
2019-08-05
En bruten fot och ett vänsterben i gips för en av oss ledare, blev inte en optimal uppladdning inför årets SM i Norrtälje dit fem medlemmar från Siljanspilen hade kvalat in.

Ange alt-text här.

Postadress:
BSK Siljanspilen - Bågskytte
Hampus Erik Gellerbrant, Gulleråsen Hampusgatu 13
79596 Boda Kyrkby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info