Hoppa till sidans innehåll

BSK Siljanspilen - Bågskytte

Ange alt-text här.

 
Egna Nyheter

2018-09-19
Grand Prix i Polen avslutade Siljanspilens strålande tävlingssäsong för den Beridna sektionen! Nu är böckerna stängda och rankingen har släppts! Och vi har tre juniorer bland de fem bästa och! två seniorer bland de tio.
 
2018-08-20
I helgen fick det Beridna bågskytte Sverige ett nytt rekord i den Ungerska grenen för tredje gången i år genom Marcus Hjortsberg och Bad Like My Dad! Platsen var Norrtälje i Stockholm.
 
2018-08-15
I år har Grand Prixtävlingarna gått av stapeln i Frankrike och Ungern och inför den tredje och avslutande tävlingen i Polen ligger Sverige på en femteplats. Marcus Hjortsberg och Mats Woxmark har blivit uttagna att ingå i Team Sweden i Sypniewo.
 
2018-08-06
Endast en månad efter framgångarna på VM i Ungern, gör grabbarna det igen! 5 guld och 1 brons kom med Siljanspilen hem efter helgens SM i Norrtälje utanför Stockholm! Och flera fina placeringar på både junior- och seniorsidan. Foton: Peter Arlekrans
 
2018-07-13
Fyra medaljer blev det för Marcus Hjortsberg och Mats Woxmark i det allra första öppna Världsmästerskapet i Beridet bågskytte i Pomáz i Ungern! Team Sweden kom dessutom på en hedrande fjärdeplats i den tuffa konkurrensen.

Ange alt-text här.

Postadress:
BSK Siljanspilen - Bågskytte
Lasse Vikman, Born Torrångsv. 4
79592 Rättvik

Kontakt:
Tel: 0248-14482
E-post: This is a mailto link

Se all info