Hoppa till sidans innehåll

BSK Siljanspilen - Bågskytte

 Egna Nyheter

2020-09-21
I går reds den tredje och sista deltävlingen i 2020 års Corona-anpassade DM-cup! Efter två onlinetävlingar så blev det en fysisk träff på Rotbrunna utanför Enköping, och Mats och Barcos Fancy Cat fick åka hem med tre totalsilver i bagaget.
 
2020-08-17
Under en Tävlingssäsong där man inte kunnat tävla, har Norra Svealands Distrikt möjliggjort ett Distriktsmästerskap i tre deltävlingar varav två går på distans. I helgen avgjordes den andra deltävlingen, där det blev dubbel seger för Siljanspilen.
 
2020-05-30
Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer runt tävlingar i sommar, där max två timmar från ens hemdestination gäller, så startar vi i Rättvik nu ett somrigt KM med sju deltävlingar - Sommarcupen.
 
2020-05-25
När tävlandet avstannar pga Coronapandemin, ser Svenska Bågskytte Förbundet till att hålla tävlandet igång men i en annan form - distanstävling på allas hemmabanor! I helgen avgjordes den första deltävlingen av tre i Sverigecupen.
 
2020-05-19
Nya graderingsskalor har presenterats av IHAA med anledning av regeländringarna som trädde i kraft i februari i år. Det har även tillkommit två nya graderingssteg.

Ange alt-text här.

Postadress:
BSK Siljanspilen - Bågskytte
Hampus Erik Gellerbrant, Gulleråsen Hampusgatu 13
79596 Boda Kyrkby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info