Hoppa till sidans innehåll

Beridet: Årets Siljanspilare utsedda!

20 DEC 2020 20:45
År 2020 blev inte likt något annat år, men vi är otroligt glada över att vi har kunnat fortsätta att hålla träningar med häst. Vi går inte heller ifrån traditionen att nominera årets Siljanspilare inom Beridet! Ett stort grattis till er alla!
 • Uppdaterad: 20 DEC 2020 20:45

Medalj för 2020 års prestationer går i år till:

 • Årets mest ambitiösa Beridna bågskytt: William Landin! William har inte missat många träningar trots att han åker från Hofors!
 • Årets nykomling på tävlingsbanan: Emilia Fällbom! Emilia har deltagit i både KM och DM under året! 
 • Årets kompis: Katarina Kock! Katarina har tagit en paus från det Beridna bågskyttet, men det har inte hindrat henne från att sprida glädje på träningar och tävlingar! 
 • Årets förälder: Bodil Landin! Bodil har växlat mellan skjutsningar till Voltige i Falun och Beridet bågskytte i Rättvik. Många sena kvällar har det blivit i Hofors, men hon har alltid gjort det med ett leende! 
 • Årets Beridna bågskytt, Senior: Mats Woxmark! Mats tävlade pga pandemin bara på lokal nivå under året. Det blev två segrar, en andraplats, tre tredjeplatser, två individuella silver samt silver totalt i NSBF's Distriktsmästerskap. En stor inspirationskälla för oss alla!
 • Årets mentor: Ulbasse! Hästen är det viktigaste i Beridet bågskytte, det har "Basse" koll på! Han har blivit ungdomarnas favorit, en riktig kompis!
 • Årets Beridna bågskytt, Junior: Emilia Fällbom! Emilia var årets nykomling på tävlingsbanan och deltog förutom KM i sitt första Distriktsmästerskap med fina placeringar! 

Vi vill också passa på att skicka ett varmt tack till våra sponsorer under året som gått:

 1. DalaKraft
 2. Dalarnas Försäkringsbolag
 3. Dalecarlian Horsebackarchery Academy 
 4. Leksands Sparbank

Sponsorer, i år har vi inte kunnat tävla mer än på hemmaplan, men vi har sett till att rusta upp vår bana för att göra det möjligt. Utan ert stöd, hade ingen av dessa prestationer varit möjliga under 2020! TACK. 

Skribent: Ylwa Woxmark
Epost: Adressen Gömd

Ange alt-text här.

Postadress:
BSK Siljanspilen - Bågskytte
Hampus Erik Gellerbrant, Gulleråsen Hampusgatu 13
79596 Boda Kyrkby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: hampus_j15@hotmail.c...

Se all info