Hoppa till sidans innehåll

Beridet: Bästa prestation till Nelly Kallin på årets sista KM!

26 SEP 2019 13:06
Årets sista uteaktivitet med häst blev ett klubbmästerskap! Denna gången körde vi Koreansk gren sex löp med dubbel och trippel och vann gjorde Mats Woxmark och Barcos Fancy Cat. Men det blev Nelly Kallin som tog pris för dagens bästa prestation!
  • Skapad: 26 SEP 2019 13:06

Nelly Kallin är 14 år och har tränat Beridet bågskytte i två år tillsammans med valacken Salah Al Din från Akademin. Under de här åren har de byggt upp en fin relation där de gjort en massa andra saker tillsammans, där hoppning är Salahs absoluta favorit! I år har det lossnat för Teamet inom det Beridna bågskytte, vilket vi fick beskåda på årets sista KM där personbästat slogs med råge. Nelly var mest chockad efteråt att hon träffade så många tavlor men är såklart väldig stolt över de framsteg som de har gjort under året! 

Mats Woxmark och Barcos Fancy Cat knep första platsen med en skön känsla i kroppen strax före Katarina Kock och Zero Dreams' Eye Catcher. Stort grattis allihop till fina prestationer på dagens KM! Resultaten offentliggörs av IHAA, International Horseback Archery Alliance efter den sista oktober, då detta samtidigt var en Postal match.

Nu gör vi ett kort uppehåll till den 9 oktober då vi börjar med inneträningarna igen! Platsen är som vanligt Boda gymnastiksal. 

Skribent: Ylwa Woxmark
Epost: Adressen Gömd

Ange alt-text här.

Postadress:
BSK Siljanspilen - Bågskytte
Hampus Erik Gellerbrant, Gulleråsen Hampusgatu 13
79596 Boda Kyrkby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: hampus_j15@hotmail.c...

Se all info