Hoppa till sidans innehåll

Beridet Distrikts Mästerskap avgjordes i Kil

24 JUL 2017 21:14
I helgen avgjordes Distrikts Mästerskapet i Beridet bågskytte i Kil i Värmland. På plats var Marcus och Tommy Hjortsberg med Quartervalacken Bad Like My Dad och det verkar som att formtoppen är bra inprickad inför det Svenska Mästerskapet.
  • Uppdaterad: 18 SEP 2017 19:49

Marcus Hjortsberg, 14, har haft en strålande säsong hittlls med premiärtävlande utomlands, senast EM-brons både individuellt och i lag i Frankrike. Så hur skulle det gå på årets första svenska tävling med egen häst? Jo, det blev åter igen ett nytt personbästa i Ungersk gren med 139,4 (!) poäng, endast 0,8 poäng från det svenska rekordet. Totalt för helgen blev det en förstaplacering för Marcus och pappa Tommy som gjorde sin tredje tävling för i år, slutade på en trettondeplats. Fina prestationer båda två! Ett varmt tack till Kil för en jättetrevligt arrangerad tävling som vi hoppas att vi får anledning att återvända till fler gånger!

Nu laddar den Beridna sektionen om för det Svenska Mästerskapet som går av stapeln den 4-6 augusti i Norrtälje utanför Stockholm. Hela sju ekipage från Siljanspilen har kvalat in i år:

Lukas Einarsson (junior), Ryssen

Marcus Hjortsberg (junior), Bad Like My Dad

Tommy Hjortsberg, Bad Like My Dad

Hasse Keravuo, Texas

Petra Keravuo, Zinita

Katarina Kock (junior), Zero Dreams' Eye Catcher

Mats Woxmark, Barcos Fancy Cat

 

Foto: Emilia Eriksson.

Skribent: Ylwa Woxmark
Epost: Adressen Gömd

Ange alt-text här.

Postadress:
BSK Siljanspilen - Bågskytte
Hampus Erik Gellerbrant, Gulleråsen Hampusgatu 13
79596 Boda Kyrkby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: hampus_j15@hotmail.c...

Se all info