Hoppa till sidans innehåll

Beridet: DM silver!

21 SEP 2020 13:59
I går reds den tredje och sista deltävlingen i 2020 års Corona-anpassade DM-cup! Efter två onlinetävlingar så blev det en fysisk träff på Rotbrunna utanför Enköping, och Mats och Barcos Fancy Cat fick åka hem med tre totalsilver i bagaget.
  • Uppdaterad: 21 SEP 2020 13:59

Nog kändes det allt lite konstigt och framför allt ovant att åka iväg och tävla, då vi detta året endast deltagit i online-tävlingar på hemmabanan Gärdsjöbanan, och skickat in resultaten. Men spännande var det, att besöka en ny anläggning och samtidigt få en chans att träffa deltagarna i Distriktets Utvecklingsgrupp för Beridet bågskytte ansikte mot ansikte! Vi har bara setts över mötesappen Zoom hittills i år.

Vi ankom Rotbrunna Häst & Kursgård redan på lördagskvällen, där finns det nämligen möjlighet att övernatta både för två och fyrfotingar, och vi hade även stor hjälp av söndagens Tävlingsledare Dan Malmgren från Enköpings BK att inkvartera oss. Anläggningen var superfin, banan likaså och vi kände oss väl förberedda när tävlingsdagens morgon anlände.

Det skiljde endast 2,74 poäng mellan ettan Richard Svensson/Tristan, BSK Sturarna och tvåan Mats och Barco inför dagen, och det blev som vanligt en spännande sista fight Teamen emellan. Två vinster, en andraplats och tre tredjeplatser från samtliga deltävlingar, gjorde till slut att Mats och Barco tog två individuella silvermedaljer i grenarna Torn och Raid samt silvret totalt! 

Resultaten hittar ni som vanligt här.

Ett varmt tack till tävlingsorganisationen runt Rotbrunna, Enköpings BK samt Rotbrunna RF, och funktionärer, allt har skötts superproffsigt från början till slut. Undertecknad, som för dagen satt i sekretariatet under Domare Risto Paloneva, vill också passa på att tacka för gott Teamwork i funktionärsstaben! Sist men inte minst- ett Stort grattis till BSK Sturarna och den första Distriktsmästerskapstiteln i Beridet bågskytte genom Richard Svensson och den för dagen lånade Teamkompisen Zambia. Välförjtänt!

Skribent: Ylwa Woxmark
Epost: Adressen Gömd

Ange alt-text här.

Postadress:
BSK Siljanspilen - Bågskytte
Hampus Erik Gellerbrant, Gulleråsen Hampusgatu 13
79596 Boda Kyrkby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: hampus_j15@hotmail.c...

Se all info