Hoppa till sidans innehåll

Beridet: Dubbelseger för Siljanspilen i helgens DM-serie!

17 AUG 2020 10:57
Under en Tävlingssäsong där man inte kunnat tävla, har Norra Svealands Distrikt möjliggjort ett Distriktsmästerskap i tre deltävlingar varav två går på distans. I helgen avgjordes den andra deltävlingen, där det blev dubbel seger för Siljanspilen.
  • Uppdaterad: 17 AUG 2020 10:57

Tävlingssäsongen 2020 kommer att gå till historien som "Corona-säsongen", ett år där vi inte kunde tävla på riktigt. Men det finns också flera bra möjligheter som skapats under tiden. En av dessa är Norra Svealands Distriktsmästerskap i Beridet bågskytte, där man i år gjort ett undantag i paritet med SBF's vision Bågskytte för alla, överallt alltid, och delat upp mästerskapet i tre delar, där två deltävlingar rids på distans på allas hemmabanor och där man skickar in resultaten till Distriktet. 

I helgen reds den andra deltävlingen på distans och där blev det dubbelseger för Siljanspilens Mats Woxmark och Barcos Fancy Cat! "Jag har haft svårt att få till ett tävlingsfokus på hemmaplan, men denna gång föll alla pusselbitarna på plats" säger Mats Woxmark som efter denna helgens resultat nu ligger endast 2,74 poäng efter BSK Sturarnas Richard Svensson och Tristan totalt. Slutstriden kommer att gå av stapeln i Rotbrunna utanför Enköping den 20 september, givet att inga nya Corona-direktiv från Folkhälsomyndigheten kommer till stånd.

Så här blev helgens resultat:

TORNBANA:

Resultat Torn 2 DM 2020

RAIDBANA:

Resultat Raid 2 DM 2020

Totalt deltog sex Team, varav två i Öppen klass med möjlighet att tävlingsträna. Ett av dessa Team är Siljanspilens Emilia Fällbom och Ulbasse med fina resultat, bra jobbat! Här hittar ni som vanligt samtliga resultat. I finalomgången på Rotbrunna den 20 september koras Distriktsmästaren!

 

Skribent: Ylwa Woxmark
Epost: Adressen Gömd

Ange alt-text här.

Postadress:
BSK Siljanspilen - Bågskytte
Hampus Erik Gellerbrant, Gulleråsen Hampusgatu 13
79596 Boda Kyrkby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: hampus_j15@hotmail.c...

Se all info