Hoppa till sidans innehåll

Beridet: Katarina topp-tio placerad i senaste Postal matchen!

07 MAR 2019 12:58
Det finns ett tävlingssystem i Beridet bågskytte som heter Postal match, där man i förväg bestämmer en bana som man får rida under en speciell tidsperiod och tävla mot alla i hela världen. Ett bra sätt att hålla sig igång när det inte är säsong!
  • Uppdaterad: 07 MAR 2019 12:58

Som bekant så är det ganska så mycket lågsäsong för Beridet bågskytte under perioden november-april, i alla fall i den del av landet där vi bor. Orsaken är naturligtvis klimatet och att vi har mycket snö, det blir med andra ord för kallt/halt. Så det gäller att passa på när det sätts upp tävlingar i andra delar av landet. Det gjorde Katarina Kock när BS Kil spättade bort den sista isen på sin bana och det visade sig vara ett lyckosamt beslut.

Katarina gör sin första säsong som senior i år och tillsammans med Islandshästen Glöd placerade hon sig på plats 7 av 77 i den Koreanska gren 2-3-3 på en 90m bana som var denna Postal matchens förvaldda bana. Med en total poäng på 71,8 och en skjutpoäng 42, noterades ett HA4-resultat! En bra start på tävlingssäsongen.

Bilden visar Katarina på SM 2018 tillsammans med Islandshästen Freya, tillhörande Familjen Strömberg, BS Kil.

Skribent: Ylwa Woxmark
Epost: Adressen Gömd

Ange alt-text här.

Postadress:
BSK Siljanspilen - Bågskytte
Hampus Erik Gellerbrant, Gulleråsen Hampusgatu 13
79596 Boda Kyrkby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: hampus_j15@hotmail.c...

Se all info