Hoppa till sidans innehåll

Beridet: Sponsorer till VM

02 MAJ 2018 17:56
Vi hoppas att ni inte har missat att Siljanspilen har två Beridna bågskyttar som kvalificerat sig till VM i Ungern i Juli i år! Nu söker vi dig som vill vara med och synas med killarna i en sport på stark frammarsch.
  • Skapad: 02 MAJ 2018 17:56

En junior och en senior, båda killar, från Siljanspilen har kvalificerat sig till VM i Beridet bågskytte som går av stapeln i Ungern i juli i år! Totalt är det sju Beridna bågskyttar som åker för att representera Sverige.

Killarna har fått sin första sponsor i det danska företaget OSHEE  ("Live, fight, win") och det tycker vi är jätteroligt! Nu söker vi dig som tycker det är extra viktigt att det här är en gren med häst på stor framfart i Sverige, som lockar killar i alla åldrar att börja rida! Vi söker dig som vill vara med och synas som titelsponsor, huvudsponsor eller som officiell partner.

Sponsring för oss, är ett samarbete och vår motprestation kan exempelvis vara, att du får synas på våra kläder med din logotype, att du omnämns i sociala medier i samband med publicering av foton och filmer eller att vi deltar på ett av dig anordnat event. Vår motprestation är lika viktig, som ditt stöd är för oss!

Låter det intressant?

Kontakta Mats Woxmark på mail eller mobil 070-2811815 så berättar han mer om våra olika samarbetsalternativ runt sponsring! 

Skribent: Ylwa Woxmark
Epost: Adressen Gömd

Ange alt-text här.

Postadress:
BSK Siljanspilen - Bågskytte
Hampus Erik Gellerbrant, Gulleråsen Hampusgatu 13
79596 Boda Kyrkby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: hampus_j15@hotmail.c...

Se all info