Hoppa till sidans innehåll

Beridet: Svenska Cupen 2020

31 MAR 2020 13:32
Förbundet öppnar upp för tävlingar på distans med anledning av det rådande Coronaläget. Svenska Cupen är en serie om tre tävlingar vilka kommer att ridas på allas hemmaplaner under tre helger: 23-24 maj, 13-14 juni och 18-19 juli.
  • Skapad: 31 MAR 2020 13:32

Sverige och världen har drabbats av en pandemi och framtiden är osäker. Riksidrottsförbundet har gått ut med rekommendationer att man inte bör korsa länsgränserna och regeringen har i skrivande stund förbudslagt sammankomster på mer än 50 personer.

Med tävlingssäsongen stående för dörren, har Siljanspilen tagit beslutet att stå över den första tävlingen som arrangeras av Sveriges Beridna Bågskyttar i Norrtälje den 10-12 april. Idag öppnade Förbundet upp för tävlingar på distans och startar Svenska Cupen som är en serie om tre tävlingar som kommer att ridas på allas hemmaplaner under tre helger i maj, juni och juli.

Vi har varit med i så kallade postalmatches/distanstävlingar under flera år och vår hemmabana är van vid tillvägagångssättet. Det blir ett första tillfälle att testa de nya reglerna i den Ungerska grenen som meddelades i februari och lokalt öppnar vi upp Svenska Cupen för medlemmar i BK Siljanspilen. Reservation sker naturligtvis med tanke på det rådande läget.

Anmälan sker som vanligt till This is a mailto link som sedan anmäler Siljanspilen som helhet till Förbundet. Det kommer att finnas möjlighet att prova-på tävla i en egen klass där man själv väljer gångart. Mer information om Cupen hittar du på vår Facebooksida 

 

Var rädda om er!

Skribent: Ylwa Woxmark
Epost: Adressen Gömd

Ange alt-text här.

Postadress:
BSK Siljanspilen - Bågskytte
Hampus Erik Gellerbrant, Gulleråsen Hampusgatu 13
79596 Boda Kyrkby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: hampus_j15@hotmail.c...

Se all info