Hoppa till sidans innehåll

Beridet: Totalseger i Umecupen!

08 JUL 2019 16:58
I förra inlägget skrev vi om Mimmi Fagrell och Love som varit på en Norrlandsturné under ett par veckor för att delta i två tävlingar i Beridet bågskytte. Den sista tävlingen var Umecupen och ännu en gång hamnade Teamet högst upp på prispallen!
  • Uppdaterad: 08 JUL 2019 16:58

Tävlingssäsong 2019 har börjat bra för Mimmi Fagrell och Nordsvensken Love, med två totalvinster och fyra individuella segrar samt två personligt satta rekord i Ungersk gren! I Vildmarkskampen förra helgen provade vi att coacha på distans och det fungerade riktigt bra, så det gjorde vi även denna gången under Umecupen. Vädret var regnigt och banan tung, vilket gjorde att Love gick två, två och en halv sekund fortare än vanligt samt lade in lite strategiska bocksprång, men Mimmi höll fokus och gjorde ännu ett personbästa i Ungersk gren på lördagen där hon också trädde in in den beryktade "100-klubben" med sina 102,85 poäng!

I den Koreanska grenen på söndagen nollade Teamet andra löpet i dubbeln men lyckades komma igen och nästan tangera personbästat även i den Koreanska grenen, ett grymt jobb av dem båda under rådande förutsättningar! Även skönt att se att det går att missa något löp och ändå komma igen. Så här blev resultaten i Umecupen för juniorerna:

Ungersk gren:

1) Mimmi Fagrell/Love, BK Siljanspilen: 102,85p (39 skjutpoäng)

2) Isabel Ahrnborg/Lilla Bu, Roslagens BK: 88,24p (47 skjutpoäng)

3) Nils Stinnerbom/Jasper, Sveriges Beridna Bågskyttar: 83,72p (23 skjutpoäng)

 

Koreansk gren:

1) Mimmi Fagrell/Love, BK Siljanspilen:  93,7p (56 skjutpoäng)

2) Isabel Ahrnborg/Lilla Bu, Roslagens BK: 75,62p (57 skjutpoäng)

3) Nils Stinnerbom/Jaser, Sveriges Beridna Bågskyttar: 39,12p (23 skjutpoäng)

 

Ni som är extra intresserade av resultaten på plats, kan som vanligt kika här. Det kommer att bli riktigt roligt att följa ungdomarnas framfart på banorna i år!

Vi vill avsluta med att hylla Teamet på plats runt Mimmi på Norrlandsturnén: mamma Lisa och morfar Rolf, utan er, inga segrar, ni har varit superduktiga allihop! Ett stort grattis också till Isabel Ahrnborg från Roslagens BK som hade bäst skjutoäng båda dagarna på lånad häst och ett stort tack till arrangören för en fint anordnad tävling. Nu laddar gänget i Siljanspilen om för Västkustkamen nästa helg!

Skribent: Ylwa Woxmark
Epost: Adressen Gömd

Ange alt-text här.

Postadress:
BSK Siljanspilen - Bågskytte
Hampus Erik Gellerbrant, Gulleråsen Hampusgatu 13
79596 Boda Kyrkby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: hampus_j15@hotmail.c...

Se all info