Hoppa till sidans innehåll

Framgångar i Söderköping!

08 AUG 2016 20:08
Siljanspilens Beridna Bågskyttar fick framgångar på SBB Mästerskapet i Söderköping i helgen genom de två duktiga juniorerna 13-åriga Marcus Hjortsberg och 15-åriga Katarina Kock! Båda red hästen Barcos Fancy Cat.
  • Uppdaterad: 18 SEP 2017 19:49

I helgen avgjordes SBB Mästerskapet, denna gången i hjärtat av Östergötland, närmare bestämt på Vena Gård i Söderköping. En delegation om åtta personer och två hästar från Siljanspilen närvarade och det blev framgångar med hem i bagaget för trötta ekipage, föräldrar och nöjda tränare!

 

Lördagens resultat, Ungersk gren (RK):

5:a Marcus Hjortsberg/Barcos Fancy Cat (junior)

15:e Katarina Kock/Barcos Fancy Cat (junior)

24:e Mats Woxmark/Jeenial ox

Katarina hade sjätte bästa skjutpoäng och Marcus tionde bästa skjutpoäng i den Ungerska grenen av trettio startande! Marcus har förbättrat sitt personbästa i grenen med hela 42 poäng under sommaren och Katarina med 38,6 poäng.

 

Söndagens resultat, Koreansk gren (RK):

3:a Marcus Hjortsberg/Barcos Fancy Cat (junior)

22:a Katarina Kock/Barcos Fancy Cat (junior)

25:e Mats Woxmark/Jeenial ox

 

Marcus hade bäst skjutpoäng av trettio startande i den Koreanska grenen och slog även här sitt personbästa! Marcus har förbättrat sitt personbästa i grenen med 15 poäng under sommaren och Katarina med 22,2 poäng.

 

Detta gjorde att Marcus blev totaltrea efter ettan Kalle Möllerberg/Gáski, Stockamöllans IF och tvåan Emil Eriksson/Barona, Sveriges Beridna Bågskyttar. Vi har nu två juniorer i topp 12 på rankingen och fler talanger ska ut under nästa säsong. Vi tackar vår huvudsponsor Dalecarlian Horse Adventures, hästarna, arrangören och våra medtävlare för en trevlig helg!

Skribent: Ylwa Woxmark
Epost: This is a mailto link

Ange alt-text här.

Postadress:
BSK Siljanspilen - Bågskytte
Hampus Erik Gellerbrant, Gulleråsen Hampusgatu 13
79596 Boda Kyrkby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: hampus_j15@hotmail.c...

Se all info