Hoppa till sidans innehåll

Höstjakten avklarad!

11 SEP 2017 07:01
I regn och rusk blev det nytt bankrekord på den internationellt erkänt svåra banan i Rättvik när Siljanspilens Marcus Hjortsberg och Bad Like My Dad tog hem segern i årets upplaga av Höstjakten!
  • Uppdaterad: 18 SEP 2017 19:52

Så har då den Beridna sektionen av Siljanspilen arrangerat sin första tävling! Det blev en väldigt rolig helg som inleddes i ösregn med en träningsdag för de deltagande ekipagen. Humöret var dock på topp hela tiden och på själva tävlingsdagen fick vi åter igen njuta av solens värmande strålar.

Det var också första gången som en Beriden sektion i en förening i Sverige arrangerade en lagtävling för andra föreningar i Sverige! Tre deltagande lag slogs om den ärofyllda titeln som mästare i Höstjakten och det blev tillslut det mixade laget BS Kil och Västerviks BSK bestående av Jan Strömberg/Geysir, Daniel Strömberg Håkans/Glöd och Sabina Prichard/Glöd som tog hem den. Stort grattis till er alla för fina ritter!

Men naturligtvis så hade vi också individuella pokaler på plats och vann den individuella tävlingen, det gjorde Siljanspilens egen Marcus Hjortsberg med sin Bad Like My Dad, som med andra ord försvarade titeln från föregående år. Ekipaget gjorde också ett nytt banrekord med hela 105 poäng! (78 skjutpoäng).

Pris för bästa prestation delades också ut, och det är något extra som vi vill uppmärksamma som denna gången handlade om att fortsätta kämpa trots att det känns kört. Mimmi Fagrell tog nya tag inför det andra tävlingslöpet med hjälp av coachning från Anna Hjortsberg, så båda premierades för bästa prestation! Allt är möjligt med teamwork och laganda och ledare med förmåga att vända motgång till framgång är guld värda.

Så här blev resultaten i Sveriges första lagtävling:

1) BS Kil/Västerviks BSK - Jan Strömberg/Geysir, Daniel Strömberg Håkans/Glöd, Sabrina Prichard/Glöd - 192,5p

2) BK Siljanspilen Juniorer - Katarina Kock/Zero Dreams' Eye Catcher, Mimmi Fagrell/Love, Marcus Hjortsberg/Bad Like My Dad - 133p

3) BK Siljanspilen Seniorer - Tommy Hjortsberg/Bad Like My Dad, Mats Woxmark/Barcos Fancy Cat, Ylwa Woxmark/Jeenial ox - 106p

 

Så här blev de individuella resultaten:

1) Marcus Hjortsberg/Bad Like My Dad - 105p (78 skjutpoäng)

2) Jan Strömberg/Geysir - 70p (34 skjutpoäng)

3) Daniel Strömberg Håkans/Glöd - 69p (44 skjutpoäng)

Ett varmt tack till alla närvarande som gjorde denna helgen till en helt fantastiskt rolig upplevelse! Det var trevligt att ordförande i Siljanspilen också var på plats!

Skribent: Ylwa Woxmark
Epost: Adressen Gömd

Ange alt-text här.

Postadress:
BSK Siljanspilen - Bågskytte
Hampus Erik Gellerbrant, Gulleråsen Hampusgatu 13
79596 Boda Kyrkby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: hampus_j15@hotmail.c...

Se all info