Hoppa till sidans innehåll

Tävlingar


Vill du tävla i Beridet bågskytte för BK Siljanspilen? Då är det några saker du bör tänka på:

  

  1. Medlemskap: Du ska ha löst ett medlemskap i föreningen. Det kostar 600 kr för familj, 400 kr för senior och 300 kr för junior, betalas per år och direkt till BK Siljanspilens bankgiro: 5575-9922. Glöm inte att ange namn, typ och Beridet bågskytte på inbetalningen.
  2. Tävlingslicens: Från den 1 februari 2016 behöver du lösa en tävlingslicens för att delta i s.k rankingtävlingar. A-licensen kostar 270 kr (senior) och B-licensen 170 kr (junior). De betalas direkt till BK Siljanspilens bankgiro: 5575-9922. Glöm inte att ange namn, typ och Beridet bågskytte på inbetalningen. Tävlingslicens kan lösas när som helst under året, men måste givetvis vara klart i god tid innan tävlingsdags. Du måste också anmäla ditt intresse och ditt personnummer samt vilka tävlingar du vill delta i, till Mats Woxmark som är tävlingsansvarig för Beridet bågskytte. Det är också Mats som sedan anmäler laget Siljanspilen till varje tävling.
  3. Vill du delta i en tävling som inte räknas som rankingtävling, t ex övriga tävlingar på tävlingslistan eller våra egna klubbmästerskap? Då räcker det med att du anmäler ditt intresse till Mats Woxmark. Våra egna klubbmästerskap anordnas kontinuerligt, det kostar ingenting för medlemmar att delta och är ett jättebra sätt att tävlingsträna för dig och din häst!
Uppdaterad: 09 AUG 2017 19:33 Skribent: Ylwa Woxmark
Epost: This is a mailto link

Ange alt-text här.

Postadress:
BSK Siljanspilen - Bågskytte
Hampus Erik Gellerbrant, Gulleråsen Hampusgatu 13
79596 Boda Kyrkby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info