Hoppa till sidans innehåll

USM 2013 - för funktionshindrade

08 APR 2013 13:35
I den gångna helgen har USM avgjorts i Malmö!
  • Skapad: 08 APR 2013 13:35

I den gångna helgen har USM avgjorts i Malmö men först ut var Smashen. I Smashen möter alla ungdomarna varandra utan indelning i skadeklass och ålder. BTK Frej´s deltagare, Noah Olsson, fick mycket tufft motstånd i poolspelet och tog sig som trea till B-slutspel. B-slutspelet avgjordes även det i pool och där gick det lite bättre. Där vann Noah samtliga matcher och slutade totalt nia i Smashen.

På söndagen spelades då huvudtävlingen, USM. Där hamnade Noah i en tuff pool med slutsegraren Niklas Westergren. Han vann dock en match och det räckte för att spela kvartsfinal. Där fick han möta Simon från BTK Safir. Simon besegrade Noah i Smashen och Noah var riktigt sugen på revansch. Efter en stenhård femsetare lyckades Noah vinna och var således framme i semifinal. För motståndet i semifinalen stod Jonas Hansson BTK Linne. Jonas är mycket duktig och har varit med länge. Noah var ytterst nära att vinna första set där han hade ledningen med 10-8. Tyvärr tappade han det och slutligen hela matchen. Men en mycket bra match av Noah. I matchen om tredje pris fick han möta Emelie från Stockholm. Emelie spelar i kadettlandslaget och Noah gjorde en finfin match och lyckades den här gången ta set, men Emelie är duktig och svårspelad. Det räckte alltså inte ända fram. Han har nu mött henne tre gånger och förlorat samtliga men kommer allt närmare.

Av de spelare som hamnade på prispallen är samtliga minst 2 år äldre än Noah och kommer alltså inte spela fler USM. Det borgar för att Noah en dag kanske kan hamna på pallen och varför inte längst upp

Skribent: Ola Pettersson

 VÅRA SPONSORER: 

 

Vi vill börja med att tacka alla våra sponsorer, stora som små.

Det är tack vare er som vi kan satsa på våra ungdomar!

YASAKA_1_web    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

 

Atracco_Logo_Gra

 

 

Maxi logga

 

  

 

Arkitektkopia 

 

 

 

 

Postadress:
BTK Frej - Bordtennis
Ola Pettersson, Ulriksdalsgatan 11
35236 Växjö

Kontakt:
Tel: +46702955623
E-post: This is a mailto link

Se all info