Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsanmälan

Tävlingar 2021

Instruktion

Välkomna till BTK Safirs onlinetjänst för tävlingsanmälningar.

Denna sida är till för våra medlemmar som önskar anmäla sig till svenska tävlingar. Sidan funkerar på samma sätt som den tidigare "Tävlingspärmen" vilket alltså innebär att det ENDAST är Safirare som kan anmäla sig via denna sida.

Instruktion

Under rubriken "Tävlingar" hittar ni samtliga aktuella tävlingar. Så fort en ny tävling kommer ut med inbjudan så lägger vi ut den och då hamnar tävlingen högst upp i listan. Genom att klicka på önskad tävling så kommer ni se tre länkar:

1. Inbjudan - där hittar ni arrangörens officiella inbjudan

2. Anmälan - där anmäler ni er genom att fylla i formuläret och sedan klicka på knappen skicka

3. Blankett - där ser ni vilka som redan har anmält sig och där kan ni kontrollera att ni finns med efter att ni anmält er.

Vi lägger endast ut de tävlingar som vi brukar deltaga i. Om ni saknar någon tävling i listan som ni vill åka på så meddelar ni kansliet på This is a mailto link

Färgerna gröngul och blå indikerar nivågraden på tävlingen. tex, grön= för spelare som har bra tävlingserfarenhet och blå= för spelare med mindre tävlingserfarenhet

OBS! Nivågraden styrs av Simon Itkonen.

Om ni har anmält er till en tävling och sedan ångrar er/får förhinder innan anmälningstiden gått ut så är det också viktigt att ni meddelar kansliet.

Skulle ni skriva fel och märka detta efter att ni skickat in er anmälan så är det bara att ni gör om er anmälan. Om en spelare finns två gånger på blanketten så är det den nedersta (senaste) som gäller.

 

 
 

 yasakafacebook