Hoppa till sidans innehåll

Newbody försäljning

03 FEB 2021 06:53
Nu är det dags för försäljning igen och vi hoppas att alla gör sitt bästa för att hjälpa klubben.
  • Uppdaterad: 03 FEB 2021 06:53

Hej alla åkare med föräldrar i Backa KK

Nu är dags igen att hjälpa klubben. Pandemin har satt sina spår även hos oss i Backa KK, uteblivna välbehövliga intäkter från fikaförsäljningar, tävlingar m.m. Tillsammans kan vi nu hjälpa klubben på traven igen. Den här gången säljer vi Newbody och det gör alla grupper med undantag för den gröna gruppen. Försäljningen håller på till den 1 Mars.

Det finns två sätt att sälja på, antingen på det klassiska sättet med att låta dina köpare kolla i katalogen eller skapa ett eget konto på länken nedan och kan på så sätt sälja online.

Skapa din egna Newbody-länk här

Denna länk som du får när du registrerat dig är perfekt att maila ut till dina nära och kära eller dela på dina sociala medier och på så sätt sälja din kvot. Vilket kan vara det smartaste sättet att använda med tanke på den pandemi som vi befinner oss i. Ett annats smart är att skicka med katalogen med dina föräldrar till sina arbetsplatser för att lägga i fikarummet tillexempel.

Katalogerna finns tillgängliga i omklädningsrum 5, vi har meddelat tränarna om att dela ut dessa på träningarna, men ni får gärna påminna dem! Vi har endast fått hem en katalog per familj.

De personer som köper via er direkt från webshopen kan antingen välja att få leverans av er som säljare efter 1 mars, eller få sina produkter skickade direkt till sig. Newbody erbjuder fraktfritt från 6 köpta paket, annars 69 kr (Leveranstid 2-5 dagar).

Hos Newbody (150 kr/paketet) är det inte bara de omtyckta kläderna man kan köpa. Just nu gästspelar både Spicy Dreams (kryddor, 100kr/paketet) och Home Seremonies (Produkter till hemmet, 100-150kr/paketet). 

Vi hoppas att alla familjer har möjlighet att sälja minst 5 paket, har man inte möjlighet att sälja kan man i stället betala 500 kr.

Den person som sålt flest paket får en överraskning.

Vänliga hälsningar Backa KK

Skribent: Christoffer Talvis
Epost: Adressen Gömd

Sponsor Lütz

Sponsor Lutz

Sponsor Toeloop

SKF Mekan AB

Sponsor Toeloop

Samarbeten

 Rådek Katrineholm

   STC Katrtineholm

Djulöbadets Camping

 Sörmlandsvatten

  Ica Maxi Katrineholm

 

Sociala Medier 

 FB - Backa KK

Backa KK Instagram

Postadress:
Backa Konståkningsklubb - Konståkning
Ishallen, Västgötagatan 31
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info