Hoppa till sidans innehåll

Skjutbanor


Föreningen bedriver idag verksamhet på tre olika skjutbanor. 

Luftgevärshallen
Luftgevärshallen är belägen i en källarlokal under Lundgårdens äldreboende i Bälinge. Idag består banan av 20 elektroniska tavlor varav 12 införskaffades säsongen 2017-2018. Ett gemensamt omklädningsrum för damer och herrar samt toaletter finns tillgängliga. Lokalen är handikappanpassad med ramp och handikapptoalett. Skjutresultaten visas för åskådare på en tv-skärm i sällskapsrummet. I lokalen finns ett pentry samt ett biljardbord för trötta skyttar och uttråkade föräldrar. Hitta hit (extern länk).

Korthållsbanan på Ekebyboda Skyttecentrum
Korthållsbanan ligger på Ekebyboda Skyttecentrum mellan "grisbanan" och "älgbanan". Banan har 10 elektroniska tavlor och en skjuthall. Banan är tyvärr inte handikappanpasad. Några hundra meter bort finns Ekebybodas skyttepaviljong med sällskapslokaler och toaletter. Hitta hit (extern länk).

300m-banan på Ekebyboda Skyttecentrum
300m-banan ligger på Ekebyboda Skyttecentrum. Banan har 30 elektroniska tavlor och en skjuthall. I skjuthallen finns ett fikarum. I anslutning till banan finns Ekebybodas skyttepaviljong med sällskapslokaler och toaletter. SM i nationellt gevärskytte 6,5 mm anordnades här 2014 och 2018. Hitta hit (extern länk).

Vill ni läsa mer om Ekebyboda Skyttecentrum kan ni gå in på www.skytteunionen.se (extern länk). 

Uppdaterad: 09 SEP 2018 18:13 Skribent: Markus Andersson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Bälinge-Jumkil SkF - Skyttesport
Regina Ritscher, Trälösa 30
75594 Uppsala

Besöksadress:
Luftgevärshallen, Lundgårdsvägen 2
74381 Bälinge

Kontakt:
Tel: 0725050842
E-post: balingejumkilsskytte...

Se all info