Hoppa till sidans innehåll

Ridskolan


På måndagar har vi nybörjar grupper med 30 minuters ridning inkl upp och avsittning. Här lär du dig allt ifrån hur man leder en häst, kratsar hovar till hur man styr och stannar en häst. Du får goda kunskaper i både hästhantering och ridning. 

Vi har otroligt snälla hästar och ponnyer. 2017 hade vi 4000 uppsittningar och endast 4 avfallningar. Med det vågar vi utmana alla landets ridskolor. Här är ridskolan där vi månar om friska hästar. Vi har sällan eller aldrig hästar som jobbar så hårt så de blir halta. Viktigt tycker vi.

På tisdagar och torsdagar har vi specialgrupper för dig med viss erfarenhet tom avancerad nivå. Du rider med max fyra andra i din grupp. Du kan boka hoppning varannan lektion. Våra hästar går väldigt sparsamt. De rids oftast bara en gång om dagen. Det gör att du får mer ridning, hästen orkar mer och således lär du dig mer.

Privatlektioner kan bokas alla dagar i veckan.

Skogsridning bokas separat. Förmiddagar eller helger. Du kan också boka ridning förmiddagar. Du rider då under Monika Schallers uppsikt och tränar självständigt. 

Arbetsrum Senast ändrat
Boka ridlektion 2018-09-07

 

Postadress:
Ballingslövs RF - Ridsport
Monica Schaller, Västergård PL: 2268 B
28197 Ballingslöv

Kontakt:
Tel: 0733999767
E-post: This is a mailto link

Se all info