Hoppa till sidans innehåll

2009 Deltävling 3


Från Tisdagens GP-lopp i Kungsängen, ingående i KM-cup, kan rapportereas. Ett tungt lågtryck med lätt strilande regn avskräckte ändå inte 13 st. BCK:are från att ställa upp. En varvbana på c:a 2km. Från start 30 min. därefter 3 varv och målgång.
Hög farty redan från början gör att några tvingas släppa efter några varv. Övriga håller i hop i ungefär 15 min. Varefter en tremannagrupp med Alexander, Stefan Jonsson och Lidö går loss. Samtidigt får Aaskov maskinfel och tvingas stanna för åtgärd och blir ett varv efter. Stefan Jonsson viker av på grund av ohälsa och åker hem till varma goa duschen. Lidö och Alexander får nu istället sällskap med varvade Aaskov. dessa tre "gasar" verkligen hela tiden men när 2 av de 3 slutvarven återstår visar Alexander sin kapacitet och kan ensam gå i mål med god marginal. Aaskov, som är ett varv efter, vinner spurten mot Lidö som blir 3a. i klungan bakom visar även Micke Carlsson vilken erfaren tävlingscyklist han är och kommer ensam hem på 3e plats.

Resultat:
1 Alexander Nordström
2 Johan Lidö
3 Micael Carlsson
4 Olle Rassmusen
5 Anders Bengtsson
6 Tommy Iveteg
7 Jonas Langman
8 Stefan Aaskov
9 Ola Nordström
10 Mats Lindholm
11 Johan Höglund
Hovgren, St.Jonsson Utgått
Heder åt Ola, Höglund och Lindholm som ensamma kämpade fullt ut trotts att jag vet att "kroppen" vid varje varv försöker övertala dem om att kliva av och åka hem för att titta på TV
Det var allt för denna gången
Benke

Uppdaterad: 19 AUG 2009 22:51 Skribent: Anders Olsson

Du kan också följa oss i vår Facebook-grupp:

facebook

 

BÅLSTA CYKELKLUBBS SPONSORER

 

Ett-Måleri-logga

 

 

 

 

Logga-UVSkylt-2015-BCK

 

 

  

Postadress:
Bålsta CK - Cykel
Anne Rasmussen, Vetevägen 12
74634 Bålsta

Kontakt:
Tel: 0737344541
E-post: This is a mailto link

Se all info