Hoppa till sidans innehåll

Klädbeställning


Klubbkläder!!
Nu så öppnar vi shopen med klubbkläder då vi fått in en del förfrågningar. Så följ länkarna för att beställa. Shopen stänger den 16 juni så se till att beställa innan dess. Så tagga alla ni känner eller vet om som vill beställa kläder.
De nya bibsen är riktigt sköna, jag personligen gillar dom mycket mer än de vi hade förra året.
Här hittar ni storlekstabell, viktigt är att ni kollar den om ni inte redan har beställt sen tidigare. Generellt sett så är byxorna en storlek mindre och kortärmad relaxed mer normal. Jag som brukar dra large i det mesta kör large på tröja (relaxed) och XL på bibs samt XL på långärmad då ärmarna för mig blir lite korta annars.
Barn / ungdom har sina kläder subventionerade med hela 50% tack vare våra sponsorer (UV skylt, ett måleri, nordictrade/Rudy Project samt sndi). Ni använder då koden: KIDS50% , vid utcheckning. Vi får sen namn på alla som beställt för att verifiera (innan orderna går vidare) att det endast är barn / ungdom som kläderna är köpta till. Är storlekarna för små för barn/ungdom under kategorin KIDS så beställ då från DAM eller HERR och ange samma kod.
Man måste göra två separata order ifall man ska lägga en med kids och en med herr och damkläder. Annars dras det 50 % på hela ordern.
Mycket text innan länkarna till shopen dök upp men hoppas ni läst igenom allt 🙂 Nu hoppas jag att vi ska få se ännu fler snyggt blåklädda BCK:are ute på vägarna och i skogen!
Har ni frågor så skriv på facebook, eller maila på This is a mailto link

Med Vänliga Hälsningar
Styrelsen

Uppdaterad: 23 FEB 2020 19:14 Skribent: Johan Gäfvert
E-post: Adressen Gömd

Du kan också följa oss i vår Facebook-grupp:

facebook

 

BÅLSTA CYKELKLUBBS SPONSORER

 

Ett-Måleri-logga

 

 

 

 

Logga-UVSkylt-2015-BCK

 

 

  

Postadress:
Bålsta CK - Cykel
Anne Rasmussen, Vetevägen 12
74634 Bålsta

Kontakt:
Tel: 0737344541
E-post: This is a mailto link

Se all info