Hoppa till sidans innehåll

Bankeryds RK - Ridsport

Bankeryds Ridklubb är en ideell förening som erbjuder barn, ungdomar och vuxna en utmanande och rolig motionsform och fritdssysselsättning. Klubben har stallplatser för uthyrning, arrangerar tävlingar, träningar och clinics. Vi erbjuder tillgång till ridhus, två stora uteridbanor och en galoppslinga. Ridskolan följer Svenska Ridsportförbundets utbildningsplan. Klubben ligger fantastiskt fint bland odlad mark, ängar och skogar. 

 

Välkomna till ridskolan och höstterminen 2019!

Då var det dags för en ny termin. Hoppas att ni alla är sugna på att komma igång igen nu efter sommaruppehållet!

Läs mer

 

Renovering av våra ridbanor

Tack vare hjälp och stöd från Leader Västra Småland, Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling, Jönköpings kommun och Riksidrottsförbundet har vi kunnat renovera våra två uteridbanor med ny dränering och nytt ytlager av sand under hösten 2018. Ytterligare arbete med detta kommer att ske under våren 2019. Stort tack för allt stöd!

Samarbetsprojekt mellan fritidsgården Underground på Råslätt och Bankeryds Ridklubb
Vi har med hjälp av Leader Västra Småland och Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling kunnat starta ett samarbetsprojekt som möjliggör en meningsfull och rolig fritid för ungdomar som bidrar till personlig utveckling, gemenskap och integration i samhället med andra ungdomar som delar ett gemensamt intresse under vintern 2018-19. Mer om vad detta projekt innebär och innehåller kommer framöver.

        

 

HUR KUL - ett utvecklingsprojekt för ridklubbar i Jönköpings län

BRK deltar i projektet HUR KUL, som genom clinics, utbildningar och samverkan ska generera hållbara ridverksamheter i Jönköpings län med friska och sunda ryttare och hästar som följd. Projektet drivs med stöd av Länsförsäkringar Jönköping och Agria Djurförsäkring. Tillsammans ska vi skapa hållbara ryttare och hästar samt utveckla kvinnliga ledare. Håll utkik i vår Facebookgrupp och här på hemsidan framöver för mer info om HUR KUL.

 

 

HorseManager - nytt system för all hantering kring hästhållning

Sedan januari 2017 använder BRK programmet HorseManager. Via detta enkla onlinesystem kan du själv till exempel boka/avboka ridlektioner samt söka upp igenridningar och boka dem direkt i systemet. HorseManager fungerar både på dator och i mobil. Läs mer och logga in

2017-01-18

Sponsor av vår IT infrastruktur

 

  
  
 

  

 

 

 

 

 

  

 

  

 

  
 

 

Postadress:
Bankeryds RK - Ridsport
Målskogs Säteri
56491 Bankeryd

Kontakt:
Tel: 036379036
E-post: This is a mailto link

Se all info