Hoppa till sidans innehåll

Bankeryds RK - Ridsport

Bankeryds Ridklubb är en ideell förening som erbjuder barn, ungdomar och vuxna en utmanande och rolig motionsform och fritdssysselsättning. Klubben har stallplatser för uthyrning, arrangerar tävlingar, träningar och clinics. Vi erbjuder tillgång till ridhus, två stora uteridbanor och en galoppslinga. Ridskolan följer Svenska Ridsportförbundets utbildningsplan. Klubben ligger fantastiskt fint bland odlad mark, ängar och skogar.

Saloon stängd - men daglig städning enligt ideell bemanning

Vår cafeteria Saloon är stängd tills vidare, men för allas trevnad och för att inte minst toaletterna ska vara rena och fräscha behöver vi dock se till att klubbhuset sköts. Det städas därför dagligen enligt ideell bemanningen som har skickats ut till medlemmarna.

På lördagarna förbereder denna bemanning också mat till hjälpledarna, så att de har något att äta när de är klara med lektionerna. Eftersom det är två resurser på lördagarna så överlåter vi till er som är schemalagda då att komma överens om hur ni delar upp det. Ni behöver ju inte vara på plats samtidigt och inte serva barnen, de sköter sig själva.

Vi ber er medlemmar att hjälpa till med detta även om Saloon inte är öppen. Behöver någon av er byta dag så var gör ni det direkt med varandra, förslagsvis via klubbens Facebookgrupp.

Bemanningsschema för vårterminen 2021 hittar du här.

2021-03-05


Riktlinjer för vistelse på ridskolan

Klubbens lektionsverksamhet är igång som vanligt, men vi följer givetvis Svenska Ridsportförbundets information med anledning av Coronasmittan. Förbundets hemsida, www.ridsport.se, uppdateras efter behov.

På grund av de nu rådanden omständigheterna ber vi alla som vistas i stallet att försöka minimera riskerna för smitta genom att:

  • Bara vara en i taget i sadelkammaren
  • Vi håller avstånd till varandra var vi än är
  • Vi tvättar våra händer ofta
  • Endast en medföljare per elev
  • Vi sprider ut oss på läktaren
  • Vi är bara i stallet om vi ska rida
  • Vi kommer bara till stallet om vi är pigga och friska

2020-11-09

Nyheter från SDF

Nyheter från Svenska Ridsportförbundet

Sponsor av vår IT infrastruktur

 

  
  
 

  

 

 

 

 

 

  

 

  

 

  
 

 

 

 

Postadress:
Bankeryds RK - Ridsport
Målskogs Säteri
56491 Bankeryd

Kontakt:
Tel: 0763066111
E-post: bankerydsridklubb@gm...

Se all info