Hoppa till sidans innehåll

Helgseglingar


Hej alla seglingsglada medlemmar. Under hösten arrangerar vi helgseglingar för alla som vill segla! Vi lägger bana för alla jolleseglare men all segling är välkommen. Vi träffas klockan 14:00 angiven dag.

Beroende på vilka tävlingar våra jolleseglare åker på, seglar vi olika dagar på helgerna. Antingen lördag eller söndag. För att få info om när nästa helgsegling blir så besök gärna vår facebook sida. Där finns det under fliken evenemang det evenemang som man anmäler sig till och i evenemanget finns information om vilken dag. Bara att trycka i om man kommer. Har du inte facebook så skicka ett sms till Minna Möller på telefonnummer 0702109250 om du vill medverka.

Det enda som krävs för att vara med är att du är medlem i BBSS och har goda seglingskunskaper, du ska alltså kunna hantera båten med grundliga kunskaper på egenhand. Nybörjare hänvisas till vår veckolånga sommarseglarskola. Från klubben finns det båtklasserna 606, RS Feva XL och Optimistjolle att låna. Instruktörer finns med som följebåt, banläggare och coach. 

Träning med RS Feva XL

Postadress:
Båstad Båt o SS - Segling
Strandpromenaden 39
26933 Båstad

Besöksadress:
Strandpromenaden 39
26933 Båstad

Kontakt:
Tel: +4643175515, +4643022524
E-post: This is a mailto link

Se all info