Hoppa till sidans innehåll

Seglarskola 2022


EN OFÖRGLÖMLIG VECKA MED NYA KOMPISAR OCH LÄRDOMAR! 

NU ÄVEN VECKA 31 PÅ GRUND AV HÖG EFTERFRÅGAN!

Vill du ha en oförglömlig vecka med nya utmaningar, kompisar och lärdomar bör du anmäla dig till vår seglarskola. Vi har kurser för både dig som är nybörjare eller fortsättare, det enda som krävs är att du kan simma 200 meter.Du som är mellan 8-15 år och nybörjare kan anmäla dig till vår optimstjolleskola för nybörjare. 

Är du fortsättare har du tre alternativ. Antingen anmäler du dig som fortsättare på optimist, eller om du vill segla en jolle som heter Zoom 8 , som är en enmansjolle som är perfekt efter Optimisten och surfar suveränt på vågorna eller till kursen där vi seglar RS Feva XL .Det är en tvåmansjolle som är perfekt för dig som har passerat optimist- åldersgränsen 8-15 (inte ett måste) och har goda kunskaper i att segla optimist och vill prova något nytt. 

Vill du segla RS Feva XL så leta gärna upp en kompis som vill gå med dig. Det det gör det lättare för oss då ni måste vara minst två som seglar båten. Om du inte hittar någon anmäler du dig ändå så hoppas vi på att fler vill segla den veckan, om inte så löser vi det. Du som anmäler dig för att segla Feva kan också segla optimist eller Zoom 8 under veckan om du skulle vilja. 

En kurs är en vecka från måndag till fredag klockan 9:00 -15:00. Kurserna går veckorna 27-31. Tänk på att vi äter mitt på dagen så egen lunchlåda ska tas med. 

Vill du som vuxen eller ungdom lära dig något nytt och utmana dig i sommar så tycker vi att du ska anmäla dig till vår kölbåts seglarskola. Denna kurs passar även dig som vill fortsätta att utveckla dina seglarkunskaper.

Vi seglar då en båtklass som heter 606 som är en liten kölbåt. En kurs är en vecka från måndag till fredag klockan 9:00 -15:00. Kurserna går veckorna 27-31. Tänk på att vi äter mitt på dagen så egen lunchlåda ska tas med. 

Anmäla er gör ni under fliken anmälan i menyn till vänster.

Frågor går bra att maila till This is a mailto link

eller att skicka som ett meddelande till oss på vår Facebooksida @bastadbatklubb. Hoppas vi ses, skepp och hoj!

 

Uppdaterad: 03 APR 2019 15:53 Skribent: Johan Mårtensson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Båstad Båt o SS - Segling
Strandpromenaden 39
26933 Båstad

Besöksadress:
Strandpromenaden 39
26933 Båstad

Kontakt:
Tel: 0768956149
E-post: This is a mailto link

Se all info