Hoppa till sidans innehåll

Lite information inför klubbmästerskapet


Totalt 51 anmälningar i totalt 9 klasser.  Matcherna spelas under tiden 7-10 september. Vi spelar på banorna 1, 2, 4 och 5. 

 Torsdag och fredag börjar matcherna kl. 12 och lördag och söndag börjar spelet kl. 10.

Alla finaler spelas på söndag den 10 september. Finalerna spelas på banorna 1 och 2. Publiken kan därmed följa två matcher samtidigt. Sista final är planerad börja kl. 16.

Ingen seedning.

Matchavgiften är 100: - för singelklass och 50: - (per person) för dubbelklass. Betalas i receptionen innan första match.

Väder och vind kan ställa till det för oss under veckans klubbmästerskap. Prognoserna är illavarslande inför helgen. Om utebanorna inte är möjliga att spela på så använder vi innebanorna. 

Vi har bokat innebanor men det går naturligtvis inte att flytta på alla andra bokningar,  t ex för skolans behov. Det betyder att spel kan bli aktuellt på andra tider än vad vi planerat. Det betyder också att det, för dig som spelar i flera klasser, kan bli aktuellt att spela mer än två matcher per dag.

Ta med inneskor och håll utkik efter information på hemsidan. Du hittar all information på klubbens hemsida eller på Drivan. Tävlingsledningen kommer också att kontakta dig vid behov av ändring i programmet.

Om du inte kan spela på tid som tävlingsledningen anvisar gäller följande: 

Ta kontakt med din motspelare och hitta tillsammans annan tid för spel. Matchen ska vara slutspelad i god tid så att den inte påverkar planeringen av nästa omgång. Självklart måste ni gemensamt komma överens om annan matchtid än den vi planerat för. Bana bokar och betalar ni i så fall själva.

Välkommen till klubbmästerskapet ute 2017!

 Tävlingskommittén

 

Uppdaterad: 02 MAJ 2018 18:40 Skribent: Johan Tell
Epost: Adressen Gömd

 

SPONSORER

 

 

Postadress:
Båstad TS - Tennis
Box 1111
26922 Båstad

Besöksadress:
Korrödsvägen/Drivangården, Korrödsvägen
26937 Båstad

Kontakt:
Tel: 043168500
E-post: This is a mailto link

Se all info