Hoppa till sidans innehåll

Nyårscupen 2018


Nyårscupen inomhus 2018 (2-6 januari)

Nu har anmälningstiden för KM gått ut och vi har därför lottat och planerat ett spelschema som Ni finner bifogat.

Först vill vi bara säga att det är roligt att se att deltagarantalet på våra klubbmästerskap stadigt går uppåt. Vi kommer att kunna genomföra de allra flesta klasser och vi ser mycket fram emot bra och underhållande spel. Med detta sagt är det ändå så att vi måste slå ihop ett antal klasser då deltagarantalet varit för lågt i dessa klasser. De klasser som av naturliga skäl inte kan slås ihop med annan närliggande klass har vi valt att spela trots ett lågt deltagarantal. Detta gäller Mixed och Generationsdubbel. Pro Am måste vi dock tyvärr ställa in. 

Övriga klasser som blivit påverkade av deltagarantalet är följande:

- DS 40 och DS 60 har slagits ihop och bildat en enda klass som heter DS.

- DD 60 och DD har slagits ihop och bildat en enda klass som heter DD.

- HD 60 och HD 75 har slagits ihop och bildat en enda klass som heter HD 60.

- Samtliga ungdomsklasser - förutom U13 Pojk - stryks p g a inga anmälningar. En anledningen är att vårt KM tidsmässigt krockar med en turnering i Sthlm som många av våra ungdomar spelar.  

Alla andra klasser spelas enligt plan och Ni finner alltså spelschema bifogat. Värt att notera är att samtliga finaler spelas på lördag förutom Mixed som spelas på tisdag. Vi ber Er att anmäla Er i tävlingssekretariatet på läktaren ovanför bana 4 senast 15 min före matchstart. I vanlig ordning ber vi Er också att betala anmälningsavgiften före Er första match. Resultat uppdateras löpande och mailas ut till samtliga spelare varje kväll samt går att se på våra uppdaterade spelscheman vid tävlingssekretariatet. Vid undantag om Ni har förhinder vid Er matchtid får Ni kontakta Er motspelare och komma överens om en annan tid så länge matchen spelas före nästa omgång i klassen så att inte spelschemat i övrigt påverkas. Meddela eventuell ändring även till tävlingsledningen. 

Återigen, vi ser verkligen fram emot bländande spel rent generellt från Er alla. Enastående stoppbollar, varvade med stenhårda servar. För att inte tala om de ljuvliga passerslagen och vackra volleys. Ja, Ni hör - kraven är höga och jag hoppas att Ni alla känner och kan balanserat hantera alla krav, förväntningar och utmaningar. Själv ska jag för en gång skull försöka spela avslappnat och lugnt... Fina priser från Design House Stockholm väntar finalisterna. Stort lycka till allihopa!

På läktaren bjuder vi spelare och publik på kaffe och kaka. Vi hoppas således på stor och entusiastisk publik. 

Ha ett riktigt Gott Nytt År så ses vi om ett par dagar.

Bästa hälsningar,

Tävlingskommittén gnm Andreas Gustafson

Uppdaterad: 02 MAJ 2018 18:40 Skribent: Johan Tell
Epost: Adressen Gömd

 

SPONSORER

 

 

Postadress:
Båstad TS - Tennis
Box 1111
26922 Båstad

Besöksadress:
Korrödsvägen/Drivangården, Korrödsvägen
26937 Båstad

Kontakt:
Tel: 043168500
E-post: This is a mailto link

Se all info