Hoppa till sidans innehåll

Ponny kat B


Här presenterar vi gårdens B- ponnyer :)

990

 

 

 

 

984

King: Kingen är ett gotlandsruss f. 93, 127 cm. Fux valack e. Axel ue. Jidon ( Axels pappa heter Ponte så även kingen är lite släkt med våra övriga russ)
Kingen är jättesnäll att borsta bara han slipper stå i spilta då han får lite panik, box och i gången går bra. I stort sätt alla kan rida honom då han tar väl hand om sin ryttare. Kingen har tidigare haft en karriär som ponnytravare.

 

282

Promille: "Prillan" Sto, brunblack, korsning fjording/shettis. ca 115 cm hög, född 1992. e Borant u Pyret. Prillan är supersnäll att rida, köra och sköta. Hoppa tycker hon är toppen. Prillan har tidigare gått på ponnyridskola i Eskilstuna.

 

Bild kommer!

Anna Johanna: "Hanna"Sto född 2005. Welsh Mountainponny 116 cm. Hanna är stallets "fröken fin" och jättesnäll att borsta och rida. Hon har nu kommit på att det här med hoppning är superkul så blir lite pigg när det är hinder framme. Hanna har tidigare fått flera fina föl.

 

Bild kommer!

Aslan:Gotlandsruss född 1997, isabell och halvbror med Sune och Tuva.

e. Refat u. Fuxia. 124 cm hög. Älskar när alla barn pysslar med honom och är en klippa att rida och köra. Aslan har tidigare gått på Måsta ponnyridskola.

 

 

Ange alt-text här.

Mr Jal: Jalle  är en brun russvalack, f - 2000, 129,0 cm, e. Kapten G u. Joanna.
Jalle är en snäll och bussig häst som gillar att bli riden och pysslad med. När han var unghäst så skulle han köras in med vagn med det var ingenting Jalle var vidare förtjust i så han blev ridponny istället.

 

Ange alt-text här.
Paradisets Amigo: Russ, brun, val, född 1990, e Fridhems Jonathan, ue Figaro, 122,5 cm. Amigo är en mycket snäll häst att sköta och rida. Går LB dressyr och LA hoppning. Amigo är ochså pappa och morfar. Hans dotter heter Madicken och hon i sin tur har en son som heter McIvory.

 

 

Popcorn: Poppan är ett brunskäcksto, 122,5 cm. Hon är född 2003 och har okänd härstamning. Poppan är en pigg! och glad ponny som vill, vill, vill göra saker hela tiden. Supersnäll att borsta och älskar att man pysslar med henne.

 

 

 

 

 

 

Skorveluva Tuvstarr: Tuva är ett gotlandsruss f.96, 126,0 cm. Brun, e. Refat ue. Ponte
Hon är jättesnäll att pyssla med och att rida, fast något pigg.
Tuva har tidigare tävlat framgångsrikt i ponnytrav.
Tuva är halvsysster med Sune o Gräddan. Hon Har samma pappa som Sune och samma mamma som gräddan.

 

422 

Sune:Russ, val, född 1991, e Refat, u Ripaadals Ebonnita, isabell, mkh. 129,5 cm.
Otroligt snäll liten kille som ibland kan bli lite pigg att rida. Älskar att bli körd. Ägs av Charlotte Edeen. Sune har varit mycket ute i tävlingssvängen. Gått LA dressyr, Msv hoppning och debutant fälttävlan. Han har hunnit med att vinna DM i både hoppning och fälttävlan.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:54
Skribent: Beatrice Jakobsson

Baståsens RK är med i Sponsorhuset!
Där kan du enkelt stödja oss när du handlar på nätet.
Gå in på www.sponsorhuset.se och välj Baståsens RK

 

 

Stort tack till våra sponsorer:

Azzcongroup

Postadress:
Baståsens RK - Ridsport
c/o Anders Birberg, Banjovägen 4
73538 Surahammar

Besöksadress:
Baståsen
73591 Surahammar

Kontakt:
Tel: 070-4365996, 070-7188820
E-post: This is a mailto link

Se all info